2777
2789
عنوان

شما هم عین منید

157 بازدید | 26 پست

من باردارم بعد  کلا کسی زنگ نمیزنه احوالی ازم بپرسه منم عادت کردم.دیگه هم بخان زنگ بزنن اذیت میشم چون برا فضولیه جنسیتش چیه یا کلا مداخله تو زندگیم حالا عروسمون هی ب اصرار برادرم زنگ میزنه چند ماه ی بار احوال منو بپرسه در حالی ک داداشم نگه بهش سالی یبارم زتگ نمیزنه هیچ کاری هم نمیکنه برا ادم اصلا خوشم نمیاد حوابش بدم  اصلا انتظاری ندارم ازش خودشم تو رودروایسی برادرم  زنگ میزنه بعد از ایناست ک خود خواهه ک پاش از رو مار بر نمیداره برا ادم.

من ی ادمی ام ک دلم نمیخاد همه بدونن چند ماهمه چ کردم.

چ کمم بهش بگم توقع تماس ندارم خوش باشین باهم هورمونام بالا پایین شده اصلا اعصاب زنگش ندارم

؟

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداوکیلی شما خارشوهرا چه مشکلی با عروسا دارین چقد بدگوییشو کردی لابد محلش نمیزاری ک دوس نداره زنگ بزنه بهت حالا چند وقت ی بارم زنگ بزنه لطف کرده طلبکار نیستی ک ازش

کارما💫    

ن شما متوقعی و خودتونم نمیخوایید چی میخوایید

شما فارس هستین؟میگم نمیخام کسی زنگ بزنه 

ترکی ننوشتم گقتم کلا نمیخام کسی بزنگه انقد بی کسی کشیدم این فامیل نصف و نیمه جز دردسر هیچی ندارن فقط برا فضولی زنگ بززنن

شما فارس هستین؟میگم نمیخام کسی زنگ بزنه ترکی ننوشتم گقتم کلا نمیخام کسی بزنگه انقد بی کسی کشیدم این ...

باشه

دل اون با میهن و دلِ من باخودش…همون ارتشی مغروری که برای رسیدن بهم از هیچ سختی نترسید🫂❤️

خداوکیلی شما خارشوهرا چه مشکلی با عروسا دارین چقد بدگوییشو کردی لابد محلش نمیزاری ک دوس نداره زنگ بز ...

سما عروسا چی هستین گفتم نمیخام زوری زنگ بزنه مشخصه  فقط زنگ میزنه برا فضولی

بارداری شما چرا باید برای بقیه مهم باشه؟ طبیعتا فقط کسایی که از قبل بارداری باهاشون در ارتباط نزدیک ...

ن بخدا مهم نباشه من خواهر و مادر خودمم زنگ نمیزنن ک درجه یک هستن

بعد ایشونم فقط برا فضولی زنگ میزنن خب نزنه.احترام تو رابطه ها بهتر از صمیمیت الکی هست

من خودم اذیت میشم نمیخام بگم از کار و زندگیم ب کسی

اره دیگه حالا بگی چند ماهته چی میشه مگه

چون بارداری خیلی خاصه و فقط ایشون باردار میشن تو کره زمین

دل اون با میهن و دلِ من باخودش…همون ارتشی مغروری که برای رسیدن بهم از هیچ سختی نترسید🫂❤️

مثلا بارداری کجاش فضولی داره؟بیچاره زنگ بزنه طلبکاری نزنه طلبکاری عجبا

میفهمی؟میگم نزنه طلبکار چی خواهر و مادرم زنگ نمیزنن عروس چیکاره مهم منه زنگ بزنه اونم اصرار برادرمه زنگ میزنه نزنه نزنه.من غلط بکنم از کسی تو کل عالم توقع داشته باشم