2777
2789
عنوان

دکتر رشد غدد

96 بازدید | 16 پست

دکتر خوب برا بچم میخام خ ریزع و لاغره قدشم دوساله درحد ۳و۴سانت فقط رشد کرده مدام بهش مولتی  ویتانی دی میدم ولی بیفایده و تغدیه اسم افتضاحه حس میکنم تومدرسع همسالاش ازهمه کوچیکتره کلاس دوم  ولی بینید فک میکنید پیش دبستانیه با اینکه میانگین قدی من و پدرش خ باید بیشتر بلندتراز الان باشه  کسی میتونه راهنمایی کنه

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند کیلوعه؟

۱۸ کیلو 

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
دکتر محمدرضا علایی. نوبت دهیش هم فقط از طریق سایت

دکتر اینستاست فقط  

نه حضوری. نوبت‌دهی فقط از طریق سایته و تایم خاصی باز میشه ۵ دقیقه‌ای هم پر میشه

منظورم اینه تبلیعات الکیه رفتم پیَشش درحقیقت اماری هم کار خاصی انجام نمیده

یه دکتر اطفال ایشون رو به ما معرفی کرد بد هم نبود

اره  الان سرچ کردم اون ک من بردم دکتر منشادی بود خ هم بی ادب بودن برخورد نامناسب پیح اینستاشون خ فعاله  الان رفتم سرچ کردم دیشب نوبت دهی دکتر علایی بوده راه دیگه نداره برم

یه دکتر اطفال ایشون رو به ما معرفی کرد بد هم نبود

نتیجه گرفتین شما من خ دکتر بردم بچم همش گفتن صبور باشه مشکلی خاصی نداره اما الان میبینم واقفا این بچه بغیر وزنش قدشم هیچچچچچرشدی نمیکنه مگه میتونه طبیعی باشه اخه

اره الان سرچ کردم اون ک من بردم دکتر منشادی بود خ هم بی ادب بودن برخورد نامناسب پیح اینستاشون خ فعا ...

اگر تهران هستی حضوری برو ببین چی میگه شاید بهت نوبت دادن ولی تا جایی که میدونم فقطططط باید از سایت بگیری هر ماه ۲۵ام باز میشه نوبت بگیری برای ماه بعد

پزشک کوچولو🩺📚

نتیجه گرفتین شما من خ دکتر بردم بچم همش گفتن صبور باشه مشکلی خاصی نداره اما الان میبینم واقفا این بچ ...

ببین چون ما ارثی قد خیلی بلند نداریم داداشم زیاد رشد نکرد دفعه پیش دکتر آمپول هورمون پیشنهاد داد ولی بخاطر عوارضش پدرم قبول نکرد. همچنان دارو میخوره یه سری پودر و مکمل

پزشک کوچولو🩺📚

اگر تهران هستی حضوری برو ببین چی میگه شاید بهت نوبت دادن ولی تا جایی که میدونم فقطططط باید از سایت ب ...

کاش دیروز تاپیک میزدم واقعا این وصعیت بچم اعصابم بهم ریخاه همش نکرانم همش تو فاز مقایسه ام دارم دیوونه میشم