2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حس میکردی بچه خودت؟

نه 

خواب دیدم که یه دختر بچه تو خونمونه بعد از مامانم پرسیدم این بچه ی کیه خونه ماست؟ مامانم گف بچه خودمونه

من دیدم که آدمی می‌تواند شفای آدمی شود!

آره مجردم

باشه، تعبیر این خواب رو برات می‌گم:

تعبیر خواب دیدنِ دختر بچه

دیدن دختر بچه در خواب معمولاً نشانه‌ی خیر، برکت، آرامش و یک شروع تازه است. حالا اینکه مادرت در خواب گفته «بچهٔ خودتونه» با اینکه مجردی، چند معنی داره:

معانی اصلی خواب تو

1. آغاز یک مرحله‌ی جدید در زندگی

ممکنه وارد دوره‌ای بشی که یه تغییر مثبت برات اتفاق می‌افته—مثل شروع یک رابطه، یک پروژه، یا یک هدف جدید.

2. نشانهٔ مسئولیت تازه

بچه در خواب نماد مسئولیت یا اتفاقیه که نیاز به توجه و رسیدگی داره. شاید قرار تو زندگی‌ت کاری رو شروع کنی که تو آینده برات مهم میشه.

3. درونی‌ترین خواسته‌ها یا جنبه‌های لطیف شخصیتت

دختر بچه می‌تونه بخش معصوم، لطیف یا «شروع‌نشده»‌ی شخصیتت باشه که داره رشد می‌کنه.

4. حمایت خانواده

اینکه مادرت میگه «بچهٔ خودمونه»، نشون میده خانواده‌ت در یک اتفاق یا تغییری که در آینده برات رخ میده، حمایتت می‌کنن.

5. احتمال خبرهای خوش

خواب دختر معمولاً خبر خوش، رزق، یا گشایشه—مخصوصاً وقتی در خانهٔ خودت دیده بشه.

---

اگه خواستی، می‌تونم تعبیر خواب رو دقیق‌تر هم کنم:

این دختر بچه در خواب چه شکلی بود؟ خوشحال بود؟ گریه می‌کرد؟ سنش چقدر بود؟

باشه، تعبیر این خواب رو برات می‌گم:تعبیر خواب دیدنِ دختر بچهدیدن دختر بچه در خواب معمولاً نشانه‌ی خی ...

مرسی عزیزم ✨️

من دیدم که آدمی می‌تواند شفای آدمی شود!

باشه، تعبیر این خواب رو برات می‌گم:تعبیر خواب دیدنِ دختر بچهدیدن دختر بچه در خواب معمولاً نشانه‌ی خی ...

عزیزم تعبیر اینم بزن خواب دیدم نامزدکردم نامزدم بهم کم محلی میکرد هیچ توجهی بهم نداشت

کامل بگو تا بزنم با جزئیات

دیدم نامزد کردم برام گل نامزدی نیاورد بعد نه بهم سرمیزد نه زنگ میزد داشت خونه میساخت من رفتم براش شیرینی بردم محلم نزاشت من اومدم خونه و داشتم به جدایی فکر میکردم