2777
2789
عنوان

سر صبحی شوهرم کلی فحشم داد

397 بازدید | 14 پست

یه پلاستیک سفید رنگ کوچیک دسته دار توش مای بیبی و اینا گذاشتم بعد این پلاستیک لازم داشت میخاست اینو برداره گفتم توش وسایل تعویض بچس کثیفه کلی فحشم داد چرا از اون پلاستیکای ساده نزاشتی اینا رو ینی این مدل پلاستیکا رو لازم دارم گفتم خب بگو برات میارم بازم هستش همینجور فحشم میداد رفت. 

بعد میگه چرا ضامن نشدی . من شاغلم. بس همیشه فحشم میده و گاهی کتک ضامن نشدم. 

کتک میزنه؟؟؟؟

نمیدونم چی بگم

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفتم خ.نه بابام میخاستم دادگاهی کنم ولی ب خاطر بچه هام برگشتم

دادگاهی که نه ، خودتون برخورد کنید ینی شما هم متقابلاً بزنیدش ، حالا فحش نه که حریما بشکنه ولی بزنیدش 

شده ایطوری؟

خدایا بسهه دیگهههه ...

دادگاهی که نه ، خودتون برخورد کنید ینی شما هم متقابلاً بزنیدش ، حالا فحش نه که حریما بشکنه ولی بزنید ...

وقتی عصبیه که همون موقع بزنه من نمیتونم بزنم بعدش فروکش میکنه من میرم میزنم میگم چرت زدی

همیشه سکوت مدارا مراعات جواب نمیده

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

خب چ کنم بخام جوابشو بدم هر روز جنگهاون عصبیه روزی چند بار همینطور میشه

فاصله بگیر حساس نشو بهش فکر نکن ندید نشنیده بگیر دم دست نباش بی. محلی بیتفاوتی

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر