بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فقط مشکلم اختلاف ستی با بچه ام هست می گم ۴۴ می شه من ۸۰هستم حد آخرش
خوب؟ یعنی میخوای تا مثلا 60 سالگی بچت باشی! هر چند عمر دست خداست.
اصلا اختلاف سنی نداری که نگران کننده باشه. الان خیلیا بعد 40 سالگی تازه اولیو میارن. اونم اگه ازدواج کنن.
اگه مشکلت فقط اینه، اصلا مشکل نیست
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
چی خوردی کنترل شد؟من میزنم کنترل نمیشه شیرینی هم نمیخورم.بچه هم گفتن نسبت ب سنش درشته.دیشب دوزش بالا ...
ببین من کلا رژیم بودم فقط نون جو میخوردم و مرتب ماست و کدو و گریپ فروت و بامیه خام استفاده میکردم خودش اومد پایین آخرین آزمایشم ناشتام ۷۲ بود قند دوساعتم ۱۰۵ که دکترگفت دیگه انسولین نزن توهم نگران نباش یه هفته مرتب بامیه خام و کدوم خام بخور میاد پایین قندت
فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسیکه منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸
عزیزم الان که دیگه به سلامتی نی نیت دنیا اومده،چرا هنوز درگیر این فکرای مزخرفی؟!...نينيت حالش خوبه؟..کولیک یا رفلاکس نداره؟...والله من که اینقدر درگیر کولیکشم دیگه هر چی فکروخیال مزخرف داشتم یادمم نمیاد
نه خوشبختانه بچه ارومی هست .چی کار کنم فکر و خیال .می گم اگه ازدواج نکنه چی تنها تو دنیا می مونه
پس از بندگان نظر کرده خدایی...من که پسرم همش درگیر کولیکشیم...عزیزم شما سعی کن الان که سنی هم نداری براش مادر خوبی باشی،وقت وانرژیتو به جای این فکرا صرف آسایش ورفاه دخترت وخانوادت کنی،خدای امروز،فردا هم پشتیبان دخترته....از کجا معلوم که ازدواج نکنه؟!...والله منم تفاوت سنيم با مامانم چهل ساله...هیچوقتم بابت این موسوع شاکی نبودم