rozhan_asnta مدیر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 6979 عنوان کنکووریااا بگین | مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 40 پست اگه کسی بخواد واسه کنکور بخونه و سال دوازدهم باشه و کتابای سال ۱ و ۲ رو زیاد چیزی توس ننوشته باشه ولی پنجاه پنجاه مطالبیو که فیلمم ندیده رو بلد باشه.. بهتره واسه اون پایه هام فیلم ببینه یا ۱۲ کافیه؟!درسی مثل زیست 💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚♀️🫂🪽🤍 1404/08/26 | 04:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
velpulse عضویت: 1404/03/23 تعداد پست: 1943 عههه🥹معین کرمی من برداشتم و واقعن عالیههه کتابشم جته تستاش یجوریه که زود میشه زد.. معین کدومدورشو میبینی با مینی سالیانه یا شروع مهر؟من تابستون حیدری دیدم از مهر معینولی راستش کم وقت گذاشتم برا ریاضی تقصیر خودمهجت خوبه؟میخوام بگیرم بجا ایکیو اونو بزنم...پیشنهادته؟
velpulse عضویت: 1404/03/23 تعداد پست: 1943 تو هم همش ی ترسی تو دلته؟!این ک نشه و این چیزا.. ۹۹ درصد تو خونه ام.. گاهی وقتا از در ودیوار بدم میا ... منم کلا حال روحیم داغونهساعت مطااعتت چقدره؟الان بیدار شدی یا نخوابیده بوذی؟
rozhan_asnta مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 6979 معین کدومدورشو میبینی با مینی سالیانه یا شروع مهر؟من تابستون حیدری دیدم از مهر معینولی راستش کم وقت ... اره بهتره جمع و جوره تستاشم ۱۵۰۰ تاس شروع از مهر بعضیاشم مینی کلا جوری که در بیاد کار 💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚♀️🫂🪽🤍
velpulse عضویت: 1404/03/23 تعداد پست: 1943 اره بهتره جمع و جوره تستاشم ۱۵۰۰ تاس شروع از مهر بعضیاشم مینی کلا جوری که در بیاد کار پس میگیرمش حتماوای نگرانم همش
rozhan_asnta مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 6979 منم کلا حال روحیم داغونهساعت مطااعتت چقدره؟الان بیدار شدی یا نخوابیده بوذی؟ میفهمم تا دو هفته پیش بالای ۸ ساعت بود ولی جدیدا ۶.۷ ساعت شده.. همش خسته میشم.. نمیدونم واسه چیهتو چییراستش سر ی موضوعی اصلا نتونسم بخوابم:)🥲😂 💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚♀️🫂🪽🤍
rozhan_asnta مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 6979 پس میگیرمش حتماوای نگرانم همش کاملا درکت میکنممم>>🤍 💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚♀️🫂🪽🤍
velpulse عضویت: 1404/03/23 تعداد پست: 1943 میفهمم تا دو هفته پیش بالای ۸ ساعت بود ولی جدیدا ۶.۷ ساعت شده.. همش خسته میشم.. نمیدونم واسه چیهتو چ ... من بعد اینهمه هنوز رو نظم نیوفتادم همچنان سینوسی میخونمیسزی وقتا تا دوازده ساعت میرم اونوخ بعضی روزا مث دیروز چار پنج ساعت فقطخستم ازین وضعمن کلا مشمل خواب دارم با ایتم درگیرمممم
rozhan_asnta مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 6979 من بعد اینهمه هنوز رو نظم نیوفتادم همچنان سینوسی میخونمیسزی وقتا تا دوازده ساعت میرم اونوخ بعضی روزا ... دقییقا اون نظمه نیست.. و خب مهم ترینه همین دو تا ساعت مطالعه و خواب.. که فعلا منظم نیست واسه جفتمون قرص خواب و امتحان کردی؟ 💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚♀️🫂🪽🤍
velpulse عضویت: 1404/03/23 تعداد پست: 1943 دقییقا اون نظمه نیست.. و خب مهم ترینه همین دو تا ساعت مطالعه و خواب.. که فعلا منظم نیست واسه جفتمون ... اره خیلی چیزا امتان کردم هیچکدوم زیاد تاثیر نداشتن:)))این مشکلم سالها بامن بوده چنماه تلاش کردم درستش کنم فقط دو هفته دووم اورد دوباره چنروزه خراب شده🥲باید برم دکتر
rozhan_asnta مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 6979 اره خیلی چیزا امتان کردم هیچکدوم زیاد تاثیر نداشتن:)))این مشکلم سالها بامن بوده چنماه تلاش کردم درست ... من بدنم کلن برعکس عمل میکنه😂 با قرص خواب نمیخوابه قهوه میخورم به جا انرژی گرفتن انرژی از دست میدم مثلانمیدنمم واقعن اره تنها راهش دکتره.. منم تو فکرشم همین هفته ایشالا🥲 💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚♀️🫂🪽🤍
velpulse عضویت: 1404/03/23 تعداد پست: 1943 من بدنم کلن برعکس عمل میکنه😂 با قرص خواب نمیخوابه قهوه میخورم به جا انرژی گرفتن انرژی از دست میدم م ... دقیقا انگار همه چی برعکسعه