2777
2789
عنوان

سفر رفتن

115 بازدید | 13 پست

سالی چنبار میرین و چن ملیون میشه هربار خرجا قطار و هتل و..؟ 

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

سالی یبار میریم شمال 😂با ماشین

فک کردم تنهام

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سالی یبار میریم شمال 😂با ماشین

با کیا میرین؟ خوش میگذره که یسالتو میسازه؟ 

دوسال یبار مشهد پارسال رفتم دو نفرمون 15 شدیم

نفری؟ 

یعنی فقط مشهد، شمال و.. چی؟ 

از هیچی که بهتره😂

مثلا تاحالا تنگه و دره و جنگلای مختلف استانای مختلف نرفتم فکر میکنم فقط منم سوار هواپیما نشدم و هتل پنج ستاره نرفتم بنظرت بقیم هستن مث من؟ 

مثلا تاحالا تنگه و دره و جنگلای مختلف استانای مختلف نرفتم فکر میکنم فقط منم سوار هواپیما نشدم و هتل ...

من عزیزم اینجام تنها نیستی

چندسالته 

باید تورو پیدا کنم شاید هنوزم دیر نیست💚

بستگی داره ب شرایط کاری مالی هزینه ها تورم 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

من عزیزم اینجام تنها نیستیچندسالته

17