2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سقط مکرر داشتمآزمایش های انعقادی سقط مکرر با آزمایش انعقاد خون معمولی فرق میکنه.

منم سقط پوچ داشتم بعددکتربهت دارو دادمشکل از چی بود 

بارالها  راضیم به رضات ، هرچه کنی شکر🤲

من هم مشکل ایمنی دارم هم انعقادی، برای هر کدوم دکتر داروی جدا داده برای بارداری بعدی. چند تا سقط داش ...

من یه پوچ داشتم ۶هفته ، برای من ازمایش لوپوس لب مرزهست بازم گفت تکرارش کنم ، داروهات چیا هستن؟؟ من میترسم دوباره اقدام کنم سقطبشه

ببین اگر علت سقط رو میخوای بررسی کنی، اول از همه باید همسرت آزمایش اسپرم همراه با آنالیز dfi بده توی یکی از مراکز ناباروری، یکی از مهمترین علل سقط های سه ماهه اول و بارداری های پوچ بالا بودن dfi هست. بجز اون اگر خودت میخوای چک بشی، بهتره بری پیش یه متخصص ایمونولوژی که آزمایش های کامل رو برات بنویسه، هم کل پنل ایمنی و هم پنل ترومبوفیلی باید چک بشه. نهایتا یه مشاوره ژنتیک هم میتونید برید. اگر یه دونه سقط داری شاید اینا یکم زیاد باشه، چون معمولا میگن یک بار سقط نیاز به پیگیری نداره. ولی اگر میخوای مطمئن بشی اول از همه آزمایش اسپرم رو انجام بدین و Dfi رو بررسی کنین.

من یه پوچ داشتم ۶هفته ، برای من ازمایش لوپوس لب مرزهست بازم گفت تکرارش کنم ، داروهات چیا هستن؟؟ من م ...

خب اگر لوپوس لب مرز بوده باید حتما بری یپش متخصص ایمنی. پنل ترومبوفیلی رو چک کردی کامل؟ 

من قبل از بارداری باید پردنیزولون 5 و آسپرین و متیل فولات استفاده کنم، زمان بارداری IVIG  و انوکسا. ولی خب شرایط من با شما فرق داره. مشکل من تیرویید خودایمنی هست. شرایط شما رو متخصص ایمنی باید بررسی کنه و دارو بده. تهران هستی؟ اگر تهرانی میتونم متخصص ایمنی که خودم رفتم پیشش بهت معرفی کنم.

ببین اگر علت سقط رو میخوای بررسی کنی، اول از همه باید همسرت آزمایش اسپرم همراه با آنالیز dfi بده توی ...

عزیزم به دکترگفتم شوهرم ازمایشی چیزی براش نمینویسی گفت نه به اون ربطی نداره اینجوری گفت والاه دیگه نمیدونم

خب اگر لوپوس لب مرز بوده باید حتما بری یپش متخصص ایمنی. پنل ترومبوفیلی رو چک کردی کامل؟ من قبل از با ...

نمیدونم این موردی که شما فرمودین رو برام ازمایش نوشته یا نه ولی اسماشون رو میگم اینارو برای من نوشت Hb electrophor BUN Lupus Anti Coa T3
CBC & plt Cr APLA- IgG(Ser DRVV T3 Uptake
ESR 1 hr CRP APLA -IgM(Ser TSH Vitamin D3-25
FBS HCV Ab T4 AMH و همچنین fac v leid  بین این ازمایشا هنوز جواب فاکتور وی نیومده بهم گفت لوپوس تکرار کن 

خب اگر لوپوس لب مرز بوده باید حتما بری یپش متخصص ایمنی. پنل ترومبوفیلی رو چک کردی کامل؟ من قبل از با ...

نه گلم تهران نیستم استان فارس ، شما چندتا سقط داشتین ؟ الان‌تواقدامین ؟؟ بااین دارو ها دیگه مشکلی برای بارداری نداری منظورم ترس سقط برای اینده

عزیزم به دکترگفتم شوهرم ازمایشی چیزی براش نمینویسی گفت نه به اون ربطی نداره اینجوری گفت والاه دیگه ن ...

من نمیدونم این چه دکتری بوده که این حرف رو زده، به نظرم دکترت رو عوض کن، یکی از مهمترین عوامل سقط های سه ماهه اول و مخصوصا بارداری های پوچ بالا بودن DFI هست. دکتر من خودش ارجاع داد به متخصص ناباروری آقایان تا این موضوع رو بررسی کنه و همه دکترای اورولوژی هم نظرشون اینه.

در مورد آزمایشایی که برات نوشته، خیلی کم و محدود هستن، آنتی فسفولیپید باید بررسی بشه، و بجز بی فیبروين و وفاکتور وی لیدن، بقیه پنل ترومبوفیلی هم باید بررسی بشه. ممکنه ژن ها دیگه مشکل دار باشن. به نظرم حتما برو یه متخصص ایمنی خوب بذار اونم نظر بده. ولی خب این آزمایش ها گرون هستن و بهتره اول شرایط اسپرم بررسی بشه. ولی واقعیت اینه که علت دقیق سقط هیچ وقت مشخص نمیشه، فقط هر چیزی که توی آزمایش ها پیدا میکنن که مشکل داره میگن ممکنه اینم تاثیرگذار باشه و براش راهکار میدن.

من سه تا سقط داشتم و فعلا اقدام نیستم. راستش نمیدونم، سعی میکنم خیلی بهش فکر نکنم و نترسم، چون فاز منفی دادن بدتره ولی خب بله این منطقیه که بعد از تجریه این شرایط آدم حساس تر میشه و ترسش بیشتر میشه. ولی توکل کن به خدا و به خودش امید داشته باش و از خودش بخواه، انشالا خیلی زود با یه فرزند سلامت دامنت سبز میشه عزیزم.

من نمیدونم این چه دکتری بوده که این حرف رو زده، به نظرم دکترت رو عوض کن، یکی از مهمترین عوامل سقط ها ...

عزیزم شما اقدامتون زود جواب میده ؟؟زود باردارمیشین ؟

والاه خواهر این دکتر مثلا بهترین دکترهست که رفتم پیشش تاهمین حالاش هم کلی بخدا توی این اوضاع گرونی خرج ازمایش و ویزیت کردم تازه تحت تکلف پدرشوهرم هم هستیم نمیدونم دیگه براش پیام میره یا نه اگر هرباربرم دکتربراش پیام بره دیگه ابروی برام نمیمونه که 

ممنون از دعای خیرت ایشاالله شماهم هرچه خیرو صلاحت برات پیش بیاد