من نمیدونم این چه دکتری بوده که این حرف رو زده، به نظرم دکترت رو عوض کن، یکی از مهمترین عوامل سقط های سه ماهه اول و مخصوصا بارداری های پوچ بالا بودن DFI هست. دکتر من خودش ارجاع داد به متخصص ناباروری آقایان تا این موضوع رو بررسی کنه و همه دکترای اورولوژی هم نظرشون اینه.
در مورد آزمایشایی که برات نوشته، خیلی کم و محدود هستن، آنتی فسفولیپید باید بررسی بشه، و بجز بی فیبروين و وفاکتور وی لیدن، بقیه پنل ترومبوفیلی هم باید بررسی بشه. ممکنه ژن ها دیگه مشکل دار باشن. به نظرم حتما برو یه متخصص ایمنی خوب بذار اونم نظر بده. ولی خب این آزمایش ها گرون هستن و بهتره اول شرایط اسپرم بررسی بشه. ولی واقعیت اینه که علت دقیق سقط هیچ وقت مشخص نمیشه، فقط هر چیزی که توی آزمایش ها پیدا میکنن که مشکل داره میگن ممکنه اینم تاثیرگذار باشه و براش راهکار میدن.
من سه تا سقط داشتم و فعلا اقدام نیستم. راستش نمیدونم، سعی میکنم خیلی بهش فکر نکنم و نترسم، چون فاز منفی دادن بدتره ولی خب بله این منطقیه که بعد از تجریه این شرایط آدم حساس تر میشه و ترسش بیشتر میشه. ولی توکل کن به خدا و به خودش امید داشته باش و از خودش بخواه، انشالا خیلی زود با یه فرزند سلامت دامنت سبز میشه عزیزم.