2777
2789
عنوان

در ارتباط با تاپیک مهریه

127 بازدید | 19 پست

چند دقیقه پیش یک تاپیک قفل شده دیدم که در مورد خواستگاری برادرشون و مهریه ای که خانواده عروس گفته بودن ، صحبت شده بود. 

بعضی از کاربرها اصرار داشتن که مهریه زن شاغل و کارمند با زن خانه دار فرق میکنه و از این مدل حرف ها !!! 

من وکیل نیستم ، اما یک سرچ و پرسش ساده هم میتونه به آدم کمک کنه تا اینقدر پافشاری نکنید به گفتن مطالب نادرست. 

🌸 بر اساس قوانین موجود ، شاغل بودن زن به خودی خود تاثیری بر میزان مهریه ندارد. 

بلکه ، این مبلغ بیشتر به وضعیت مالی مرد ، میزان توافق‌ها و تا حدودی به عرف جامعه بستگی دارد. 🌸

پس در تعیین مقدار مهریه مرد باید وضعیت مالی خودش رو در نظر بگیره و همچنین باید زن و مرد و خانواده های دو طرف با هم به توافق برسن.

دقیقا ارتباطی نداره من خواهر هام یکیش ۴۱۴ تاس یکی ۲۱۴ تا من ۱ دونه اس به خود فرد مربوط

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

شاغلا که فعلا با نصفحقوق خرج زندگی رو میدن نصف دیگم لباس و لوازم ارایش خودشون میشه کجا مهریشون بیشتره نفقه ندارن فقط انگار

ان الابرار لفی نعیم : همانا نیکوکاران در بهشت های پرنعمت جای دارند.در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ . حضرت در جواب ایشان نوشتند: «إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک» لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم. من یه وبلاگ دارم که درباره ی حجاب مطلب میزارم اگه دوست داشتی در این باره اطلاعات داشته باشی بهم بگو تا تو خصوصی برات بفرستم.چند تا دارو که به من کمک کردن: قطره ی پرسیکا و دنتول برای دندان. قطره ایبروگل برای سندروم ibs و معده درد و مشکلات گوارشی. قرص ویتاگنوس برای درد عادت ماهانه. هرشب حنا با آب بزارید کف پاتون جوراب بکشید بخوابید برای خروج سودا از بدن خوبه. تاپیک های مهریه داره میترکه پشت این قانون هدف افزایش جمعیته ، که مرد راحت زنش رو طلاق بده بره جوون تر بگیره بچه بیارن حق طلاق حتما بگیرید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله همینطوره.إن شاءالله همگی خوشبخت بشین. 💚

💞💖خیلی ممنونم

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

یکی بود نوشته بود من ناخن کارم پولداریم ارث بهمون میرسه از این چرندیات چه ربطی داره 

به خدا پسرعموی مادرم دختر گرفت خونش شهرک عرب بود و پولدار خود مامانم ایا هم ثروتمندن همشون طلافروش بعد پسرعموی مادرم قبول کرد ۳هزار تا سکه یعنی دختره با اون ثروت گدابود ۳هزار سکه گفته !!!

موقع طلاق ۵۰۰ تاشو یکجا گرفت بقیه اش هم بخشید بچه رو هم نبرد  خودشم نقاش بود تابلو میکشید از اینا که نمایشگاه میزد انگار ندارها مهریه تعیین میکنن ادم چیا که نمیشنوه

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

یکی بود نوشته بود من ناخن کارم پولداریم ارث بهمون میرسه از این چرندیات چه ربطی داره به خدا پسرعموی م ...

بله همه جور آدمی وجود داره ، چه دختر و چه پسر.

مهریه یک دین و بدهی هستش به عهده مرد که باید به همسرش بپردازه ، مگر اینکه زن از روی رضایت و به خواست خودش ببخشه. 

برای همین برای تعیین مهریه دو طرف باید عاقلانه با هم توافق کنن. 

بله همه جور آدمی وجود داره ، چه دختر و چه پسر.مهریه یک دین و بدهی هستش به عهده مرد که باید به همسرش ...

دقیقا بعضی از این خانوادههای در پیتی گدر گودور فقط میخان عروس بیارن پسره هم زن بگیره میگن کی داده کی گرفته مهریه رو  بعدم میبینی طرف اینقدر بیشرفه خودشو گم وگور میکنه اما ما کلا اینجوری نیستیم اگر رفتیم خواستگاری برای پسرمون تعیین کردیم میدونیم عندالمطالبه اس میدیم برادرم چندسال پیش جداشد نداشت بده بابام داد گفت رفتیم خواستگاری حرف زدیم یعنی به گردنمون هست پسر نتونه بدهپدر مادرش باید بدن 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

دقیقا بعضی از این خانوادههای در پیتی گدر گودور فقط میخان عروس بیارن پسره هم زن بگیره میگن کی داده کی ...

البته از نظر قانون اگر مرد واقعا توان پرداخت مهریه رو نداشته باشه ، مادر و پدرش وظیفه ندارن مهریه بدن.

ولی دست پدر و مادر شما درد نکنه که دین پسرشون رو ادا کردن. 

إن شاءالله خیر و برکتش به زندگیتون جاری بشه. 💚

دقیقا بعضی از این خانوادههای در پیتی گدر گودور فقط میخان عروس بیارن پسره هم زن بگیره میگن کی داده کی ...

بعضی ها هم شرایط مالی پرداخت مهریه رو دارن ، ولی اموالشون رو زمانی به نام فرد دیگه میزنن که قابل شکایت نباشه یا از راه های دیگه از مهریه دادن فرار میکنن و فکر میکنن خیلی زرنگ هستن. 

در حالی که خدا از حق بنده ش نمیگذره.