2777
2789
عنوان

میاید

106 بازدید | 14 پست

بچه ها خیلی خسته‌م خیلی تنهام نمیتونم دیگه زندگی رو ادامه بدم

هیچکس دوستم نداره.

این همه ب اماما التماس کردم ب خدا التماس کردم یه ذره دلمو اروم نکردن ی نشونه نشونم ندادن😭😭😭😭

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

باید پارتیت کلفت باشه تا یه نشونه نشونت بدن بابا کجای کاری.خودت خودتو اروم کن.خودکشیو ایناهم نتیجه ا ...

پناهیان میگف از خ ا بخواید بهتون نشونه بده

میگف پیامبر هر روز از اطرافیانشون میپرسیدن ایا بشارتی مژده ای خوابی دیدید ک دلگرم کننده باشه

اینو گفتم ک بدونی بشارت و دلگرم کردن و نشونه ربطی ب خیلی خوب بودن نداره

باعث بشن اروم بشم... هیچکس هیچ تراپیستی هیچ دوستی نتونست منو اروم کنه و امید بهم یده

اگه خودت نخواهی هیچکس نمیتونه کمکت کنه

✝️ من مرد هستم  ✝️ اگه یک شب باعث شدی یکنفر با غم بخوابه،  به انسان بودنه خودت شک کن🖐️💢

پناهیان میگف از خ ا بخواید بهتون نشونه بدهمیگف پیامبر هر روز از اطرافیانشون میپرسیدن ایا بشارتی مژده ...

چی بگم والا اینیم که میگی فقط یه حرفه ماکه اونجا نبودیم ببینم چی میپرسیده چه اتفاقی میفتاده.هرکی بر اساس تجربه ای که داره حرف میزنه دیگه.ماکه هرچی التماسشون کردم جوابی نگرفتیم.

چی بگم والا اینیم که میگی فقط یه حرفه ماکه اونجا نبودیم ببینم چی میپرسیده چه اتفاقی میفتاده.هرکی بر ...

اینی ک گفتم روایته سند معتبره.... 

اگ اینطور باشه ک چون اونجا نبودیم هیچی رو قبول نکنیم ک نمیشه

...

باعث بشن اروم بشم... هیچکس هیچ تراپیستی هیچ دوستی نتونست منو اروم کنه و امید بهم یده

من باامام حسین معامله کردم که سه تا آدم سرراهم بیان که کاری از دستم براومد براشون انجام بدم 

و بعد از اون حالم خیلی بهتر شد ، قبلش اصلا شاد نبودم 

مرنج و مرنجان

منم انقد دلم میسوزه از مریضیام خسته شدم  خوش بحال میگم برا کسایی که زمان اماما و پیامبرا بودن همش میگم خوش بحالشون هر مشکلی میگرفتن میرفتن پیش اهل بیت اونا براشون دعا میکردن یا راه جلو پاشون میذاشتن مشکلشون حل میشد 😞ما خیلی بیچاره ایم و دردمند زمین و اسمون برامون بسته شده 

اللهم عجل لولیک الفرج والعافیة والنصر وجعلنا من خیر اعوانه وانصاره والمستشهدین بین یدیه🤍💗رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا🥺🤲خدایا شکرت 🤍🤲در تاریخ ۳۰ تیر ۱۴۰۳ بی بیم +++شد 🤍❤الهی شکرت خیلی آقاست حسین(علیه السلام)😊💚ممنون اقا جون 🤍ان شاءالله خدا قسمت چشم انتظاراش بکنه به علی اصغر امام حسین💚💚💚🖤💔علییمو از دست دادم 😔فکر میکردم خدا و اهل بیت ی جور معجزه کردن برام و وقتی از دستش دادم باورم نشد امروز ده روزه ندارمش و جای بچه بخیه ها و کبودی هایی هست که دردش التیام  میده روحم گرچه جسممو ازار میده ۱۵دی۱۴۰۳...(۱۵ مرداد) از فکر اینکه یه روز برا نی نیم فرنی و سوپ درست کنم بدم بخوره ته دلم قنج میره خدایا میشه یعنی میاد همچین روزی🥲غصه(پاییز۴۰۴) اینروزام اینه که چرا زمانی نیستم که اماممون حاضر باشن 😔کاش اون زمون بودم که حضرت زهرا بودن حضرت زینب بودن میرفتم پیششون یه دل سیر دردودل میکردم میگفتم خانوم جان دردام و دوا کن برام دعا کنین خانوم جان ایشوندست به سرم میکشیدن 😔😭

منم انقد دلم میسوزه از مریضیام خسته شدم خوش بحال میگم برا کسایی که زمان اماما و پیامبرا بودن همش می ...

ما امام زمان رو داریم

ولی میدونی مشکل اینجاست ک عادت کردیم ب چشم سر ببینیم...

خودِ من الان میدونم صلاحم نیس میدونم اسیب میبینم میدونم توکل کنم و.... اما دلم اروم نمیگیره و هی تاپیک میزنم ک دیگران بهم بگن و هی تکرار بشه

ما امام زمان رو داریمولی میدونی مشکل اینجاست ک عادت کردیم ب چشم سر ببینیم...خودِ من الان میدونم صلاح ...

امام زمان باید خیلی خوب باشی که بتونی باهاش ارتباط بگیری ولی اون زمون هرکی میخاس میتونس بره پیش اماما بگه اقاجان مریضم چکار کنم برام شفاعت بگیرین 

عزیزم اگه تنت سلامته و عزیزانت کنارتن غصه معنی نداره 

اللهم عجل لولیک الفرج والعافیة والنصر وجعلنا من خیر اعوانه وانصاره والمستشهدین بین یدیه🤍💗رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا🥺🤲خدایا شکرت 🤍🤲در تاریخ ۳۰ تیر ۱۴۰۳ بی بیم +++شد 🤍❤الهی شکرت خیلی آقاست حسین(علیه السلام)😊💚ممنون اقا جون 🤍ان شاءالله خدا قسمت چشم انتظاراش بکنه به علی اصغر امام حسین💚💚💚🖤💔علییمو از دست دادم 😔فکر میکردم خدا و اهل بیت ی جور معجزه کردن برام و وقتی از دستش دادم باورم نشد امروز ده روزه ندارمش و جای بچه بخیه ها و کبودی هایی هست که دردش التیام  میده روحم گرچه جسممو ازار میده ۱۵دی۱۴۰۳...(۱۵ مرداد) از فکر اینکه یه روز برا نی نیم فرنی و سوپ درست کنم بدم بخوره ته دلم قنج میره خدایا میشه یعنی میاد همچین روزی🥲غصه(پاییز۴۰۴) اینروزام اینه که چرا زمانی نیستم که اماممون حاضر باشن 😔کاش اون زمون بودم که حضرت زهرا بودن حضرت زینب بودن میرفتم پیششون یه دل سیر دردودل میکردم میگفتم خانوم جان دردام و دوا کن برام دعا کنین خانوم جان ایشوندست به سرم میکشیدن 😔😭

امام زمان باید خیلی خوب باشی که بتونی باهاش ارتباط بگیری ولی اون زمون هرکی میخاس میتونس بره پیش امام ...

تاپیکای قبلیمو بخون من ته ته ناامیدیم هربلایی ک بگی سرم اومده...

الان با اشک دارم مینویسم براتولی دلم میخواست ی نفر با حرفام امشب اروم بشه و بخوابه و مثل من دلش سیر و سرکه نباشه

تاپیکای قبلیمو بخون من ته ته ناامیدیم هربلایی ک بگی سرم اومده...الان با اشک دارم مینویسم براتولی دلم ...

دیدم مشکلتو متوجه شدم منم کم سختی نکشیدم میفهمم حالتو شاید ازشما بدتر بودم منم موقع ترد شدن از همسر اولم انقد منو شکست که تا چند ماه یک تکه گوشت بودم گوشه خونه تا یا علی گفتم و پاشدم و ادامه دادم الان خوشحالم که خدا اونو از سرراهم برداشت و همسر فعلیمو دارم ..غصه اونو نخور یکی میاد تووو زندگیت که کنارش میفهمی بهتر شد که رفت