2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده😔💔

183 بازدید | 26 پست

کاری به به دلیل اینکه چرا میخام جدا شم نداشته باشین

من هنوز عقد هستم عروسی نکردم

خانوادم مانع میشن نمیزارن میگن میخای آبرومونو ببری کلی طعنه میزنن سرزنش میکنن گریه و سرصدا

منم چاره ای ندارم تصمیممو گرفتم خودمو میکشم راحت میشم به درک هرکی میخاد بعد از مرگم ناراحت باشه خیلی شرایط سختی دارم افسردگی شدید گرفتم😔😔😔😔🖤🖤🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یکم بیخیال باش 

همسر شما حتما بدی هایی داره که نمیتونی باهاش زندگی کنی 

از هلهله ی حرامیان ناراحت نباشید. ببینید سمت کجای این ماجرا هستید؟ اگر سمت خیمه ی امام حسین هستی خدا رو شکر کن تو چیزی داری به اسم شرف ... تو حلال زاده ای ... تو لقمه ی حلال خوردی... این جماعت بارها شادی کردند. با قتل دختر پیامبر...با قتل امیرالمومنین...با قتل امام حسن...با قتل علی اکبر...با قتل حضرت عباس...با قتل علی اصغر...با قتل امام حسین...با اسارت زینب س...شادی کردن اینها چیز جدیدی نیست 🇮🇷 ).

چون خودکشی گفتم تعطیل شد

داشتم برات مینوشتم تاپیکت تعطیل شد. لطفا یه کم دیگه تحمل کن و خودت و شرایط زندگیت رو از لحاظ روحی و عاطفی و مالی برای یه زندگی مستقل آماده کن بعد طلاق بگیر که دیگه مجبور نباشی به خاطر حرف خانوادت زندگی با اون مردو تحمل کنی

😊
مشاوره چندتا رفتم گفتن جداشو

جلوی ضرر رو از هر جا بگیری منفعته 

یه مدت تحمل کن 

از هلهله ی حرامیان ناراحت نباشید. ببینید سمت کجای این ماجرا هستید؟ اگر سمت خیمه ی امام حسین هستی خدا رو شکر کن تو چیزی داری به اسم شرف ... تو حلال زاده ای ... تو لقمه ی حلال خوردی... این جماعت بارها شادی کردند. با قتل دختر پیامبر...با قتل امیرالمومنین...با قتل امام حسن...با قتل علی اکبر...با قتل حضرت عباس...با قتل علی اصغر...با قتل امام حسین...با اسارت زینب س...شادی کردن اینها چیز جدیدی نیست 🇮🇷 ).

نمیتونم سختمه😭

حق داری 

از دو طرف فشار هست