2789
بنظرت من با چجور آدمی ازدواج میکنم ویژگی های ظاهری و اخلاقیش چجوریاست شغلش چیه و ..‌؟

ملودی دختر ساییدی منو تو چرا همه جا هستی عشقم😂

جیگر تو با یه فرد مهربون قلب خالص ازدواج میکنی حس میکنم از این تپلی مهربون تو دلی هاس خوشگله و خانواده سرشناس و ثروتمندی داره

هیچ قدرتی، بالاتر از قدرت خدا نیست🪽

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میشه بگی اون مردی ک زهرا رو بهش معرفی کردن برای ازدواج زهرا رو ببینه انتخاب می‌کنه یانه تو رو خدا جو ...

آره خوشش میاد از زهرا انتخابشم میکنه

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
ملودی دختر ساییدی منو تو چرا همه جا هستی عشقم😂جیگر تو با یه فرد مهربون قلب خالص ازدواج میکنی حس میک ...

میدونستی همینو میگی🤣❤️خوابم نمی‌بره امشب😂

وای همون محمدی ک گفتی دقیقا همینجوریه😂❤️

رهایی از غم اومد برات

بنظرت طبیعی با دارو و اینا باردار میشم بچه دار میشیم عزیزم و یکم از ظاهرم هرچی حس میکنی بگو اسمم فرشته واقعا ناراحتم کی به آرامش میرسیم بلاخره میشه حست رو بگی عزیزم 😔

ملودی دختر ساییدی منو تو چرا همه جا هستی عشقم😂جیگر تو با یه فرد مهربون قلب خالص ازدواج میکنی حس میک ...

یکسری ها اینقدر از من یک سوال تکراری میپرسن خودم خنده‌‌م میگیره بعدش بهشون میگم دفعه قبلم پرسیدی منم همین جوابو دادم دیکه خودشدن هم میخندن😂💔

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
ایشالا نزدیکه به زودی عزیزم

عزیزم میشه بگی امیرحسین دوسم داره یا ن ؟

تهش بهش میرسم ؟

بهمن ماه میبینمش؟

بهمن دانشگاه قم قبول میشم ؟

یکم از ویژگی هایی اونی ک دوسش  دارم میگی قشنگم ❤️🥲🥺

کاربری دست دو تا رفیق جون جونیه🥰😇