بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شدكوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود بردمن پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين مي نوازد، آرام، آرام. پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد
نه بابا یسری ابعاد زندگی رو ندارن آدم عقده ای میشه. هرچیزی متعادلش، رشد انسان نیازه توی اجتماع باشه، البته کلیساهم به نوعی اجتماع محسوب میشه😅
#حجاب یعنی مهربانی؛ 💕#مهربانی به زنانی که نمیخواهند در جامعه و نزد همسرانشان مقایسه شوند💕#مهربانی به مردانی متأهل که وفاداری را برایشان آسانتر میکنم 💕#مهربانی به جامعه ای که آرامش میطلبد 💕#مهربانی به مردانی که شرایط ازدواج ندارند 💕 #مهربانی به زنان مسن تر 💕#مهربانی به خودم که میخواهم درمحل تحصیل و کار، بیشتر از ظاهرم هوشمندی و تخصصم دیده شود 💕#مهربانی به خانواده هایی که پاره های وجودشان را در این راه غیرت و حجاب فدا کرده اند 💕#مهربانی به کسانیکه در این شرایط اقتصادی بار ظاهر و مسائل این چنینی را نیز باید تحمل کنند💕#مهربانی به مادران و پدرانی که نگران امنیت اخلاقی دخترانشان در جامعه هستند 💕#مهربانی به جامعه زنان که لازم نیست شوی ظاهر برای جلب جنس مخالف بگیرند و...🫠 |🌱مَولایَ یا مَولای♡ انت المالکُ وَ انَاالمملوک، و هلیرحمالمالکاِلَاالمَملوُک؟
عزیزم. به چشم امتحان و نگاه امتحانی ببین همه چیزو🌸
اینکه همش امتحان الهی بوده برای رشد تو
#حجاب یعنی مهربانی؛ 💕#مهربانی به زنانی که نمیخواهند در جامعه و نزد همسرانشان مقایسه شوند💕#مهربانی به مردانی متأهل که وفاداری را برایشان آسانتر میکنم 💕#مهربانی به جامعه ای که آرامش میطلبد 💕#مهربانی به مردانی که شرایط ازدواج ندارند 💕 #مهربانی به زنان مسن تر 💕#مهربانی به خودم که میخواهم درمحل تحصیل و کار، بیشتر از ظاهرم هوشمندی و تخصصم دیده شود 💕#مهربانی به خانواده هایی که پاره های وجودشان را در این راه غیرت و حجاب فدا کرده اند 💕#مهربانی به کسانیکه در این شرایط اقتصادی بار ظاهر و مسائل این چنینی را نیز باید تحمل کنند💕#مهربانی به مادران و پدرانی که نگران امنیت اخلاقی دخترانشان در جامعه هستند 💕#مهربانی به جامعه زنان که لازم نیست شوی ظاهر برای جلب جنس مخالف بگیرند و...🫠 |🌱مَولایَ یا مَولای♡ انت المالکُ وَ انَاالمملوک، و هلیرحمالمالکاِلَاالمَملوُک؟
عزیزم. به چشم امتحان و نگاه امتحانی ببین همه چیزو🌸اینکه همش امتحان الهی بوده برای رشد تو
آخه رشد نکردم گل پسرفت داشتم به دختر ساده معصوم بودم قبل از اینکه شاغل بشم متاسفانه یه جا شاغل شدن که همکارام از هیچ فسادی دریغ نمیکردن و یکم رو من تاثیر گذاشتن
امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)
آخه رشد نکردم گل پسرفت داشتم به دختر ساده معصوم بودم قبل از اینکه شاغل بشم متاسفانه یه جا شاغل شدن ک ...
اینکه رشد کنی یا نه به برخورد خودمون ربط داره. مثلا خدا مثل یه مربی توپ رو میزنه سمتی که آدم توش ضعف داره، اگه بگیره که خب سخته قوی میشه نگیره دوباره میزنه... نگران نباش من خودم خیلی سال پیش به اینجا رسیدم هرجا ازم گرفت جاش کلی بهتر جبران کرد:)، حالاهم میخواد ببینه تو چکار میکنی🌸