2777
2789
عنوان

بواسیر

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 29 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببخشیدها دست تو بزار روش یه ذره فشار بده میره تو دیگه😀

نمیره تو. خود دکتره برام انجام داد ولی من نتونستم با شیاف میره تو البته

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده
رفتی پیش چ دکتری گلم؟منم اینطورم ولی هنوز نرفتم دکتر

دکتر بهم گفت تا وقتی  درد و خونرززی نداری نمیخواد درمان خاصی کنی فقط با دستت بده داخل

دکتر بهم گفت تا وقتی  درد و خونرززی نداری نمیخواد درمان خاصی کنی فقط با دستت بده داخل

اهاممنون عزیزم منم باید دکتر برم .اینجا جراح خانوم پیدانکردم شماپیش خانوم رفتی معاینه م کرد؟

تو دریچه کولرو جوری تنظیم نکن ک باد فقط ب خودت بخوره نمیخاد با ناعدالتی تو کشور مبارزه کنی😒😒
اهاممنون عزیزم منم باید دکتر برم .اینجا جراح خانوم پیدانکردم شماپیش خانوم رفتی معاینه م کرد؟

نه آقا بود. متخصص جراح عمومی بود

نه آقا بود. متخصص جراح عمومی بود

گفتم شاید لازم باشه معاینه کنه واسه فردا پیشه اقا وقت گرفتم دیگ نمیدونم برم یا نرم 

تو دریچه کولرو جوری تنظیم نکن ک باد فقط ب خودت بخوره نمیخاد با ناعدالتی تو کشور مبارزه کنی😒😒
گفتم شاید لازم باشه معاینه کنه واسه فردا پیشه اقا وقت گرفتم دیگ نمیدونم برم یا نرم 

آره. برو حتما یه بار. ببین چی میگه. بعد لطفا به من هم بگو که ببینم کاری که دکترم گفته درسته یا نه

خانومی رفتین دکتر؟؟

توضیح دادنِ این کع چِقَد دوسِت دارم مثع این میمونعْ کع بخام بگم آب چِ مزه‌ایع❤️✨🍃M&M
خانومی رفتین دکتر؟؟

سلام عزیزم ممنون ک بفکربودی ن متاسفانه هنوز دکتر نرفتم پنج شنبه کل شهرو گشتم ی دکتر جراح عمومی خانم پیدانکردم چن تام ادرس از اینترنت پیداکردم رفتم اصلا اونجا مطب نبود😂😂ولی حالم بده این روزاامیرم

سلام عزیزم ممنون ک بفکربودی ن متاسفانه هنوز دکتر نرفتم پنج شنبه کل شهرو گشتم ی دکتر جراح عمومی خانم ...

آهان😘😘😘😘😘😘😘

ان شاالله ک بلا همیشه ازتون دور باشه عزیزم 😘 و همیشه تنتون سالم و دلتون شاد ❤❤❤❤

توضیح دادنِ این کع چِقَد دوسِت دارم مثع این میمونعْ کع بخام بگم آب چِ مزه‌ایع❤️✨🍃M&M
آهان😘😘😘😘😘😘😘 ان شاالله ک بلا همیشه ازتون دور باشه عزیزم 😘 و همیشه تنتون سالم و دلتون شاد ❤❤❤ ...

قربونت برم خواهری

سلام حتما به متخصص بیماری های نشیمنگاهی مراجعه کن عزیزم

من حدودا یک سال پیش این مشکل رو داشتم سعی کردم با درمان خونگی خوبش کنم نشد و پیش دکتر عمومی هم که رفتم فایده نداشت آخرش رفتم یه کلینیک به نام ایران کلینیک طرفای ونک بود فک کنم خیلی راضی بودم چون خیلی میترسیدم ولی رفتار پرسنل و پزشک خیلی خوب و آرامشبخش بود

البته مراقبت های بعد از درمان خیلی مهمه که حتما پزشک بهتون توضیح بده

امیدوارم تجربه م مفید باشه برا بقیه

سلام حتما به متخصص بیماری های نشیمنگاهی مراجعه کن عزیزم من حدودا یک سال پیش این مشکل رو داشتم سعی ک ...

عزیزم بله چندین دکتر رفتم یبوست شدید دارم هرکاریم میکنم درست نمیشه هرکار فعلا بواسیر نشده درحد شقاقه از شربتو شیافو ژل و تو اب نشستنو ....بگیر انجام دادم ی دکتر رفتم گفت لابد یبوستت بخاطر اعصابتم ک خودمم میدونم برا اونه مشکلاتی دارم متاسفانه حالا ی شربت داد ولی فرقی نکردم باورکن ده تادکتر رفتم میگن نمیتونی دیگ هر دارویی مصرف کنی چون شیر میدی باید صبر کنی تا وقتی شیرتو قط میکنی منم بچم فعلا13ماهشه بای صبر کنم18ماهش بشه بعد قط میکنم 

2790
2778
2791
2779
2792