2777
2789
عنوان

درد ران پا وای خدا

118 بازدید | 12 پست

سلام من یه وقتایی یعنی روزی چندبار رون پای چپم از اون مغز استخونش تیر میکشه تا بیرون. علتش چیه؟ کسی تجربه داشته؟خیلی درد بد و عمیقیه انگار دریل میکنن تو پام

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به نظرم حتما یه دکتر برو 

از یه چیز ساده مثل اسپاسم عضلانی یا کمبود ویتامین و املاح میتونه باشه تا خدایی نکرده چیزهای جدی تر 

دردش همیشگی هست یا گاهی اوقات؟

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

به نظرم حتما یه دکتر برو از یه چیز ساده مثل اسپاسم عضلانی یا کمبود ویتامین و املاح میتونه باشه تا خد ...

والا پیش یه متخصص داخلی هر دو سه ماه یبار میرم الان یک ساله برام تشخیص فیبرومیالوژی داده یعنی درد های عصبی عضلانی.

این درد رون پام از پارسال بود خیلی کمتر مثلا هفته ای یبار الان زیاد شده میبینی توی یه روز چندین بار تیر میکشه

والا پیش یه متخصص داخلی هر دو سه ماه یبار میرم الان یک ساله برام تشخیص فیبرومیالوژی داده یعنی درد ها ...

ام آر آی هم دادید؟

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

ام آر آی پا ندادم ولی گردن و ستون فقرات دادم نمیدونم دیسک چند و چند یکم مشکل داشت

برای تشخیص فیبرومالژیای که فقط پیش یه دکتر نباید بری چون چیز مهمیه بنظرم پیش یکی دوتا متخصص دیگه هم برو.

برای دیسک هم حتما برو پیش متخصص طب فیزیک و توانبخشی اصولی پیگیری کن چون شاید درد پاهات بخاطر دیسک کمرت باشه که داره میزنه به پاها