2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من به هوشم حافظه م اخلاقم ولی دلم میخواست در مورد قیافه م هم اعتماد بنفس داشتم اما ندارم ولی مهمترین چیزی که میشه گفت بهش مینازم و سرمو بخاطرش بالا میگیرم خانوادمه 

من اگر کامروا گشتم و خوشدل چه عجب   مستحق بودم و این ها به زکاتم دادند 
خودت از اولش کار رو خراب کردیپسرت رو یک‌بار درست باید بنشونی سرجاشاول خودت به برا خودت ارزش و احترام ...

لعنت به بابام که با تهدید به مرگ و تحقیر عزت نفسم رو نابود کرد. من با این که شوهرم رو دوست نداشتم چون مادر و خواهرم اصرار کردن ازدواج کردم. چون عزت نفسم صفر بود

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

به نداشته هام به داشته هام می نازم که داشته هام همسرو فرزندانم ونداشته هام پول وغر یبی

بعضی اوقات دل خوش از پول هم قوی تره

به قول مامانم حال دلت خوش باشه بزار شب بدون شام و با شکم گرسنه بخوابی

عسل خانم هستم 🥳

به خنثی بودنمشاید پیش پا افتاده به نظر بیاد ولی باعث میشه خیلی راحت با تغییرات کنار بیام و خودم رو ص ...

خوب واقعا 

باعث میشه بعضی اوقات اعصابت رو برای آدم های بی مصرف خورد نکنی

عسل خانم هستم 🥳

دوجا تو زندگیم،دردی رو متحمل شدم که قطعا باید کم میاوردم ومیمردم

هنوز هم نمدونم چطور اینقدر قوی پاشدم برای ادامه زندگی.خیلی قوی تر وجنگنده تر ازقبل ادامه میدم

به معرفتم هم مینازم

برای کسی کم نذاشتم،جز خودم

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴