2777
2789
عنوان

خدایا شکرت

359 بازدید | 66 پست

میدونم اونی نبودم که میخواستی ولی تو همیشه همونی هستی که من میخواستم خدا جونم این دفعه هم ناامیدم نکن میدونم که میدونی به ته رسیده طاقتم 

ما در این عالم، که خود کنج ملالی بیش نیست عالمی داریم در کنج ملال خویشتن... آقایون لطفا درخواست دوستی ندید

برا دعا می کنم دختری با عصاره ای انار ❤️

مرسی مهربون 

ای جان جدید بود😁😍

ما در این عالم، که خود کنج ملالی بیش نیست عالمی داریم در کنج ملال خویشتن... آقایون لطفا درخواست دوستی ندید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😂❤️چطوری خوبی چه خبر از مشهد امام رضا چه خبر از انت انتما آنتم ؟!

قربونت تو خوبی امروز خداروشکر حالم خوبه چون فردا دارم میرم خونه😁

سلامتی من امام رضا رو به تنگ آوردم از بس جایی ندارم همش میرم حرم 

انت انتما هم درگیریم باهم یکی من میزنم تو سر کتاب یکی اون میزنه تو سر من خلاصه میگذره😂

شما چی خانم معدل الف رواله همه چی

دقت کردی چقدر با هم خوبین 😂😂😂😂😂❤️معمولا آدما که شرایط منو تو رو تجربه کرده باشه با طرفش دشمنی ا ...

خندم گرفت فقط نمی‌دونم چی بگم 😂💛

قربونت تو خوبی امروز خداروشکر حالم خوبه چون فردا دارم میرم خونه😁سلامتی من امام رضا رو به تنگ آوردم ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

واقعا 

وای برای من فکر اینکه چهار سال  تو کتاب عربی گیر بیفتی ترسناکه وحشت آوره 

برات آرامش صبر آرزو می کنم 

فکرش هم موهای سرم رو سفید کرد 

من معدل الفم 

چرا خودم نمی‌دانستم ❤️

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣واقعا وای برای من فکر اینکه چهار سال تو کتاب عربی گیر بیفتی ترسناکه وحشت آوره ...

برای خودمم ترسناکه خواهر😂😂😂

یعنی یه شرایطی دارما 

فدات شم اره دیگه کسی که اینقدر علاقه داره به رشتش و براش تلاش میکنه معدل الفِ😁

قدعدتا بایداز هم بدمون بیاد 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣چرا از تو بدم نمیاد من

من دختر به این خوبی خانمی جیگری اصلا دلت میاد از من بدت بیاد🥹😂

نه اگوروی پگوریجوجه قد بلند خودمی ❤️تو کمکم کردی

اوخی😄

منم اتفاقا حس خوبی بهت دارم من اصولا آدم ساکت و آرومیم گاهی با بعضیا شیطنت می‌کنم و منو به وجد میارن تو از اون دسته آدمایی بامزه و کیوت