2777
2789
عنوان

مادر خیانتکار

227 بازدید | 11 پست

بچه‌ها اینجا بارها دیدم تایپک زدن مادرم دوست پسر داره به پدرم خیانت میکنه ببخشید حتی رابطه ج..سی

ولی من همش میگم مگه میشه اخه من همیشه مامانم الگوم بوده صدرصد فردا من الگوی دخترم

مادر مقدس مادر که از اینا کارا نمیکنه

حتی دیدم یکی گفتش وا خب حتما کمبود محبت داره تقصیر پدرت مجبوره اینجوری محبتش تامین کنه یا حتما قبل ازداوج زیاد دوست پسر داشته عادتشه نمی تونه الان نکنه 😐 اصلا من که پشمامممم

من خودم قبل ازداوج با یکی وار رابطه شدم صرفا برای ازداوج فقط یه رابطه کامل سالم چرا دیگ بهش فکر نمیکنم چرا دیگ تکرا نکردم این چی حرفای که میزنین 

من متاهلم متهد همه باید همینجوری  باشن

قضاوتم نمیکنم قضاوت فقط کار خداست و بس

هیچوقت از چیزی تعجب نکن ، ناراحت نشو ، دلت نسوزه، قضاوت نکن، خدا جوری میزاره تو کاسه‌ات که با خودت میگی این من بودم که همون اشتباه کردم؟ من؟

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خآنم محترممممم دارم درمورد چیزی که هست و میگن حرف میزنم وگرنه قضاوت نکردم یه چیزی شرح دادم فردا منم ...

قضاوت یعنی چیزی که ندیدی و مطمئن نیستی ازش رو بیان کنی،شما از گفته های بقیه داری چیزیو نشر میدی که درست نیست،میگن دیده را الله اکبر،ندیده را صد الله اکبر ...

پشت من خدا بوده همیشه ...

قضاوت یعنی چیزی که ندیدی و مطمئن نیستی ازش رو بیان کنی،شما از گفته های بقیه داری چیزیو نشر میدی که د ...

وایییییی خدااااااا واقعیت جامع کوفتی هست این کار 

به من چه خب ندیده و دیده فلان بزار کنار واقعا قضاوتم فقط کار خداست و تمام عی بایا میخای یه چیز بکشی بیرون فقط