2777
2789
عنوان

خیلی خرابه

125 بازدید | 13 پست

وضع دندونام خیلی خرابه دانشجوام پول ندارم می‌خوام برم دانشکده دندون برام درستش کنن

از شانس عن من یه پسره دانشجوی دندون قبول کرد ک دندونمو درست کنه 

با خودم گفتم ولش کن نمیرم 

امشب دوباره پیام داد ک فردا ساعت ۱۱ بیا 

چیکار کنم 

دندونامم خیلی خرابه خیلی خجالت میکشم 

😐😂 با همچین عنوانی کهههه

والا عزیزم همه خرابن😑🤣

اگه خواستی منو بشناسی از خودم بپرس،به بقیه ریدم کینه دارن ازم🗿🌪 همیشه در زندگی پویا باشید،پویاهاخییلی خوبننن😌✨❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو عیب نداره سلامتی مهمتره

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

عصرا هم اساتید انجام میدن یخورده قیمت بالا تر مثلا در حد ۳۰۰.۴۰۰ تومن بیشتر بنظرت برم پیش اونا یا هم ...

والا اینجایی که میری من  اصلا درموردش چیزی نشنیدم .ولی یه جایی برو هم مهارت داشتت باشن هم مواد خوب برات بزارن

گفتم: خدایا!!! دلم را شکستند..... گفت : هیس نگران نباش،آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند. وعده ما باشد همان روز🙂
من سنی ندارم ولی دندونام خیلی خرابه

به سن نیست به نوع دندونم بعضیا کلا دندوناشوم زود خراب میشه پسر خالم راهنماییه دندوناش خرابه من ۲۷ تازه دوتاش خراب شده

همه چیز درست میشه

والا اینجایی که میری من اصلا درموردش چیزی نشنیدم .ولی یه جایی برو هم مهارت داشتت باشن هم مواد خوب ب ...

دانشکده دندون مشهد 

مردم پول ندارن بیمار زیاد میاد و پرسیدم گفتن کارشون خوبه 

دانشکده دندون مشهد مردم پول ندارن بیمار زیاد میاد و پرسیدم گفتن کارشون خوبه

فکر میکنی .بعد چند سال بعد میفهمن چه گندی زده شده به دندوناشون 

اشنامون رفته بود یه جایی دندونشو درست کرد قیمت مناسب بود انقدر تعریف کرد الان بعد چند سال پشبمونه .من خودم به شخصه حاضرم کل پسنداز و طلامو بفروشم ولی پیش یک دکتر خوب برم

گفتم: خدایا!!! دلم را شکستند..... گفت : هیس نگران نباش،آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند. وعده ما باشد همان روز🙂