2789
عنوان

نظر شما چیه؟

164 بازدید | 26 پست

دوستان جان یک لحظه می آیید!

یه خانمی همکار من که خیلی خانم تحصیل کرده و مهربون. دیروز تولدش بود و به همین مناسبت دو نفری رفتیم کافی شاپ، اونجا اومد از توی کیفش نوار بهداشتی برداره که دید یک هدیه توی کیفش. بدون یادداشت و ... 

تا جایی که یادش میومد فقط مدیر بخششون که یک  آقای مهندس جوون میتونه گذاشته باشه. من فکر می کردم خوشحال میشه ولی یهو زد زیر گریه. میگفت این آقا به من توهین کرده که کادو رو گذاشته تو کیفم. اونجا یک بسته نوار بهداشتی بود. الان هم پیام داده من دیگه فردا نمیام سر کار لطفا کمدمو خالی کن. کادوش و هم میخواد واسش با پیک پس بفرسته!

بنظرتون حق داره؟! 

زیاده روی نمی کنه؟!

رسد آدمی بجایی که بحز خدا نبیند

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

وااا؟ببخشید هاا ولی لوس بود یکم،،اون آقا نرفته کیفشو نگشته که سریع انداخته تو کیفش،،تاااازه هنوزم مطمعن نیست کار طرف باشه که

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

مستقیم بهش میداد یا میذاشت رومیزش یا تو کمد میزش خیلی بهتر بود منم دوس ندارم کسی بی اجازه دس به کیفم بزنه شاید چیزی دارم نخام کسی ببینه

درحال نبرد با زندگی😬😬😬من پیروزم😏💪
حالا مطمئنه ک کار اونه

آره آخه میدونی من بعد از ظهر مرخصی ساعتی گرفتم رفتم بیرون که پیام داد یه بسته نوار بهداشتی بخر برام. من اومدم بردم تو کمدش گذاشتم تو کیفش. اون موقع نبود. بعد از من اون رفت از توی کیفش یکی برداشت و رفت سرویس. اون که رفت من جلو کمد بودم. کلا تنها کسی که رفت تو اتاقشون این آقا بود که با کیفش رفت بعدم سری اومد بیرون. مطمینیم.

وای حق داره مرده چه بی حیا بوده‌ 

والا بچه خوبی بود تا حالا

نمیدونم چرا اینجوری کرد

میتونست بذار تو کمدش

یا کشو

آخه چرا کیف؟!

اونم با یه بسته نوار بهداشتی اولدوز:)

وااا؟ببخشید هاا ولی لوس بود یکم،،اون آقا نرفته کیفشو نگشته که سریع انداخته تو کیفش،،تاااازه هنوزم مط ...

منم بهش می گم زیاده روی می کنه.

کار اون آقا بد بوده ولی دیگه نه تا استعفا!

میگه بهم توهین کرده، چرا نیاورده به خودم بده

چرا گذاشته تو کیفم و در رفته

مگه من پاچشو میگرفتم که خودش بهم نداده یا ...

چرا بازی درآورده

منم بهش می گم زیاده روی می کنه. کار اون آقا بد بوده ولی دیگه نه تا استعفا! میگه بهم توهین کرده، چر ...

خب خواسته سورپرایزش کنه،،،البته سلایق فرق میکنه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
مستقیم بهش میداد یا میذاشت رومیزش یا تو کمد میزش خیلی بهتر بود منم دوس ندارم کسی بی اجازه دس به کیفم ...

آره خیلی بد بود این کار.

بعد هم چرا آخه باید این کارو بکنه؟

کادوش هم یه عطر گرم تو مایه های کوکو مادمازل شنل. اصلا کیفش و که باز کرد بوش پیچیده بود. مطمینم خیلی هم گرون خریده