2777
2789
عنوان

روی بچه هفت ماهه چی میکشین❓ کیسه خواب دارین❓

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 25 پست
نه گلم کیسه خواب نخی مخصوص نوزاد هست 😅لیاس گرم نمیزاره چون به شدت گرماییه پتویی که میندازم و خودمم ...

پس سعی که دمای اتاق یکم بالا ببری که اگه پتو پس زد سرما نخوره.   همه بچه ها پتو پس می زنند.  مگه این که کنار خودت بخوابه و پتوی خودت روش بکشی.  وقتی بچه بغل خودت باشه یه آرامشی داره که دیگه با پتو کاری نداره خیلی آروم تا صبح می خوابه هر بار هم چکش و ماچش 😘 می کنی و خیالت راحت هست 

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اتاق رو گرم میکنبم پهلوهاشم شبا میبندم معمولا  خودمونم هلاک میشیم ازگرما 😄 چون گرماییم همیشه توسرما میخابیدیم الان  اتاق گرم میشه ک بچه اگ پتوش کنار رفت سرمانخورع..بچمونم سرماییه کلا ازاول ازنطوری بود  میخاستم عادت نکنه ولی اون مارو عادت داد

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

اخه اتاقش جداست هی میرم میام

چرااتاق جدا تنها میزاریش؟خطریه که بچه تادوسال باید تواتاق مامان باباش بخابه

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

اخه اتاقش جداست هی میرم میام

وای استارتر اصلا یکی از بزرگترین لذت های مادر بودن اینه که شب بچه ات بزاری کنارت و بغلش کنی و بخوابی نصف شب چند بار بیدار شی و چکش کنی و دست های کوچولوش ماچ کنی و سرش ناز کنی و اگه گشنه اش بود سینه رو بزاری دهنش تا آروم آروم مک بزنه 

همه خوابند ولی شما دو نفر زیباترین ارتباط با هم برقرار کردین 

انگار وصیلید به همدیگه یه ارتباطی با هم دارید که هیچ کسی نمی تونه جای شما رو براش پر کنه!

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

پس سعی که دمای اتاق یکم بالا ببری که اگه پتو پس زد سرما نخوره. همه بچه ها پتو پس می زنند. مگه این ...

😅 من به پتو عادتش دادم واقعا خیلی گرمش باشه پس میزنه ، ولی اتاقش جداست 

اتاق رو گرم میکنبم پهلوهاشم شبا میبندم معمولا خودمونم هلاک میشیم ازگرما 😄 چون گرماییم همیشه توسرما ...

پسر من زه شدت گرماییه فقط عرق میریزه     ولی اتاق دماسو خوب نگه میدارم که پتو نباشه اوکی باشه

وای استارتر اصلا یکی از بزرگترین لذت های مادر بودن اینه که شب بچه ات بزاری کنارت و بغلش کنی و بخوابی ...

اخه پسر من از سه چهار ماه شیر شب نمیخوره   فقط ام عادت داره روز بغل من بخوابه شب تو تختش راحته