2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من همیشه خودم تنهایی آماده میکنم 

شوهرم اگه تو سالاد و موقع آبکش کردن کمک کنه 

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

من همیشه خودم تنهایی آماده میکنم شوهرم اگه تو سالاد و موقع آبکش کردن کمک کنه

اخه فقط تهیه غذا نیست، مجبورم از بیرون بیارم ولی خب چایی میوه جمع و جور... 

منم خواهر ندارم مادرم بنده خدا بدن درد و آرتروز داره اصلا توقع نمیکنم ازش .من و شوهرم با هم کارا رو میکنیم .زن داداشام هم موقع شام میان .بنده خداها میان مهمونی نمیان که کار کنند .سعی میکنم زیاد مهمونی ندم .اگر هم مهمونی دادم با شوهرم کارا رو میکنیم .اسی چه دغدغه های داری ها .ول کن بابا .من اصلا بهش فکر هم نمیکنم .والا دیدم خواهر داراش هم می‌نالند میگن کاش خواهر نداشتیم

اخه فقط تهیه غذا نیست، مجبورم از بیرون بیارم ولی خب چایی میوه جمع و جور...

خب عزیزم اکثرا همینن 

خودشون انجام میدن نمیشه توقع داشت 

من جاریم همیشه کمکی داره حتی چاییش هم دم میکنن 

ولی من  دوست ندارم کسی دخالت کنه خودم تنهایی بهتر میتونم انجام بدم 

تو هم میتونی عزیزم سخت نیست که 

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺