2777
2789
عنوان

کیست دندان

60 بازدید | 10 پست

سلام بعد کشیدن دندان اون برجستگی که رولثه تون ایجاد شده بود کامل رفت یایه مقدارکوچیک موند؟؟

برمن خیلی کم برجستگیه هست ینی کیستوکامل تخلیه نکرده؟

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
مال من ی مقدار موند

اع دردنمیکنه؟نرفتی عکس بندازی بینیی کامل تخلیه شده یانه؟

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه درد نمیکنهن دیگه طبیعیههم رفتن دکتر هم پیش مشاورگفت ب مرور درست میشه

داره یسال میشه برمن اخه

برامن پنهانی اززیردندونم شروع شروع تا زیرچونم و...اندازه یه رگ دوساله نتونستم دکتر برم خیلی میترسم

پیگیری کن خطرناکه

[QUOTE=401524467]پیگیری کن خطرناکه[/QUOTEمی‌دونم مونده همینطوری هیچ کاریم ازم برنمیاد

پیش متخصص جراح فک برو من رفتم برام کشیدن هیچی نفهمیدم درحالییکه قبلش رفتم دندونپزشکی متخصص نبود بیحسی زد بیحس نششد دست میزد ب دندونم جیگرم درمیومد اخرم گفت نمیکشیم برو

دندانپزشکی توتهران شهید شکری میگن دولتیه اونجاچجوریه؟؟هزینشوندارم هیچی نمی‌دونم چیکارکنم

من نمیشناسم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز