2777
2789
عنوان

آیا من زشتم

201 بازدید | 20 پست

من چهره ام بد نیست ولی یجوری نگام میکنم انگار یه چیز چندش دیدن یا با تمسخر نگام میکنن یا یهو میبینم طرف داره بهم نگاه میکنه عصبیه 

من کاری بکار هیشکی ندارم

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم چهره ام داغونه خجالت می کشم

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
منم چهره ام داغونه خجالت می کشم

منم خیلی خجالت میکشم 

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

وسواس داری

نه چه ربطی داره

نمیدونم ما که ندیده یمت

فقط تو سایت یه نفر منو دیده

عزیزم معیار زیبایی هرکس متفاوته قرار نیست به خاطر حرفای پوچ بقیه ناراحت شی اصلا به بند کفشتم نگیر

اینو که درست ولی یعنی در این حد زشتم