ozledim75 مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 4936 عنوان ممکنه یکی تیروئید داشته باشه متی مازول مصرف کنه 50 بازدید | 6 پست بعد بره آزمایش دکتر بگه تیروئید خوب شده نیازی به قرص نیست؟دکترم گفت دیگه به قرص احتیاجی نداری تیروییدت حدی نیست قرص بخوری نمیدونم چرا حرفش باور ندارم مگه ممکنه؟دکتر بنامی هست،فوق تخصص هست سابقه ۲۵ساله داره 1404/08/25 | 22:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رویا7875 عضویت: 1401/03/24 تعداد پست: 2612 خب تیرویید بعد یه مدت نرمال میشه دیگشش ماه یه بار چکاپ برو ک خیالت راحت باشه
ozledim75 مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 4936 خب تیرویید بعد یه مدت نرمال میشه دیگشش ماه یه بار چکاپ برو ک خیالت راحت باشه گفتم گلوم ورم داره معاینه کرد گفت چیزی نیست حساسی گفتم فلان دکتر قبلی گفته بود نیاز به عمل داری عصبی شد برو پیش اون،آزمایشت میگه هیچی نیست از خودم چه قرصی بنویسم برات گفت ریزش موهاتم هورمونی هست برو یه دکتر زنان،راستش یه مدته عفونتم دارم پریودمم نامنظمه میتونه از این باشه؟
ozledim75 مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 4936 چرا ممکن نباشه ازمایشت خوب بوده دیگه گفته نخور . بعد ۳سال قابل باور نبود برام،حتی قرصامم سرساعت نمیخوردم حتی شده یک ماه نخوردم بعد دوباره ادامه بدم چجور خوب شدم آخه
اهوماهی عضویت: 1399/01/19 تعداد پست: 3477 بعد ۳سال قابل باور نبود برام،حتی قرصامم سرساعت نمیخوردم حتی شده یک ماه نخوردم بعد دوباره ادامه بدم چ ... پس یه آزمایشگاه دیگه برو و آزمایش بده چون خودمم برام پیش اومده که جواب آزمایش اشتباه شده باشه .و اینکه پیش یه دکتر دیگه هم برو و جدا از آزمایش یه سونو هم برو که مشکلی نباشه
ozledim75 مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 4936 پس یه آزمایشگاه دیگه برو و آزمایش بده چون خودمم برام پیش اومده که جواب آزمایش اشتباه شده باشه .و این ... میگم صب کنم یعد دو ماه برم دکتر دیگه بگم آزمایش و سونو بنویسه