2777
2789
عنوان

چند ما زنا بدبختیم

196 بازدید | 16 پست

دیذوز تاحالا سرما خوردم امشبم پریود شدم همه دردام قاطی شده حالم بده به شوهرم گفتم بچه رو بزار رو پا بخوابون زیر بار نرفت نیم ساعته من مجبوری بچ رو پا دارم درد میکشم

کثافتا فقط ادعای مرد بودنشون میشه

تنها جایی که سعی میکنن خودشونو ادم نشون بدن وقتیه رابطه بخوان

یعنی این حرف بزنه من دهنشو...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره زنا خیلی سختی دارن مسئولیت همه چی باهاشون هزار تا فکر و خیال ک چی درست کنن چی تو خونه کم چی باید بخرن غذا اماده عصرونه میانوعده ها اماده بچه داری ب بهترین شکل ک اگر ی جا کم بیاری میگن مادر نیستی تو اوج مریضیت باید خونه مرتب باشه همه چی سرجاش باشه وگرنه زن نیستی 

اخرم میان میگن برابری برابری زن هم باید پول بیاره تو زندگی و درست خرجی نمیدن  مردا مگ چی تحمل میکنن جز اینک ی سر کار میرن میان تنشونم سالم بدون هیچ دردی

من الان باردارم ماه اخر باید همش اسپزی و کار کنم با اینکه حالم خیلی بده شوهرم هر شب راس 9 شب 7 پادشاه خواب دیده من تمام شب بیدار نمیفهمن حتی زنا چی میکشن تا این بچه رو ب دنیا بیارنو...

کلا زنا بد بختن

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

زنا بدبخت نیستن قدرتمندن عزیزم‌ حتی در آفرینشم اینه سرچشمه زندگی تو دل یه زنه زن عبادتگاهه زن مقدسه ...

ولی ب نظرم اکثرا له شدن زیر بار این همه مسئولیت و سختی بدون پاداش و محبت و قدر دانی 🥲

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️