2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خستم واقعا چند ساله رو تکراره دلم زندگی میخواد برم بیرون برا خودم کاری داشته باشم رفیق داشته باشم ب خودم برسم و... همش زندانیم هیچ هویتی ندارم ولی قبولم نشم کار زیادی نمیتونم بکنم مجبور میشم ب چیزای سطحی قانع شم پس مجبورم ادامه بدم

خستم واقعا چند ساله رو تکراره دلم زندگی میخواد برم بیرون برا خودم کاری داشته باشم رفیق داشته باشم ب ...

من دلم واقعا میخواد دیگه نباشم حال خوب نیست اصلا هیچی هم نخوندم هیچی هستند عذاب وجدان و استرس داره پیرم میکنه

من دلم واقعا میخواد دیگه نباشم حال خوب نیست اصلا هیچی هم نخوندم هیچی هستند عذاب وجدان و استرس داره پ ...

خاک تو سرم ۲۴ سالمه دو سال شرکت نکردم بقیش رفتم سر جلسه کنکور هم نمیخوندم عین ادم هم هیییچ‌کاری نکردم زندانی تو خونه با گوشی و چت و فیلم بازی کردن برا خونواده 

خاک تو سرم ۲۴ سالمه دو سال شرکت نکردم بقیش رفتم سر جلسه کنکور هم نمیخوندم عین ادم هم هیییچ‌کاری نکرد ...

بهت حق میدم که بخوای حسرت گذشته رو بخوری چون من خودمم همینم اما میگذره امیدوارم به خوبی و خوشی برات بگذره و اون چیزی که میخوای بشه 

بهت حق میدم که بخوای حسرت گذشته رو بخوری چون من خودمم همینم اما میگذره امیدوارم به خوبی و خوشی برات ...

مشکل همینه دیگه نمیگذره تا اینجا ک فقط سالای گذشته تکرار شده باز دلم میخواد تیر برسه از سر جلسه بیام این کتابارو‌بندازم اشغال هرچی چنل و فیلم و پی دی اف کنکوری و ادمای کنکوری هستن پاک کنم از زندگیم برم سرکار برم ورزش کنم و...😭

تجربی 

هیچی میخونم

دوستاننن بنده کنکوری ام جز اینجا هم جایی رو ندارم و برنامه ای هم ندارم دوست و فامیل هم ندارم مامان هم بود و نبودش فرقی برام نداره یدونه فقط اینجارو دارم اونم دلم نیومد بزارم برم چون خااااالص تو تنهایی خفه میشدم پس اگه روزی ،ساعتی ،دقیقه ای منو تو دو تا تاپیک پشت سر هم دیدین حتماااا بهم گوشزدی فحشی چیزی بدین که برم چون از دستم در رفته و آنلاین شدم (البته جز شبا ساعت۹/۵_۱۰به بعد تا ۱۱که دیگه کلا برا خودمه) مرررررررسییی از همتون 😌♥️✨ آهای آقا پسری که برا من درخواست دوستی میدی همینکه تو اینجا عضوی برا من با اوبی ها هیچچچچچ فرقی نداری پس با درخواست به من یدور فحش برا ناموست می‌شنوی🤭♥️(بابت بی ادبی از کاربرای زن عذر میخوام)

هیچ گ.هی نمیخورم منتظرم بزارن تو کاسه ام 

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔