2777
2789
عنوان

همش انگار یکی

71 بازدید | 8 پست

چند وقته با شوهرم الکی الکی دعوا میکنیم بعد حس میکنم یه نفر نگاهم میکنه از اطراف یا کنارم در صورتی ک کسی نیست..ممکنه دعا یا جادو باشه؟چند وقت پیش ها ک خونه نبودیم و کلید دست مادرشوهرم بود بعد ک برگشتیم ی تخم مرغ داخل خونه پیدا کردم.منکه نمیدونستم پرسیدم گفتن جادو و دعا را با تخم مرغ میندازن تو خونه طرف..داغونم داغونم خدایا کمکم کن.چیکار کنم بنظرتون؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

#باطل_السحر_قوی

✨این روش رو امتحان کنید. قطعا جواب میگیرید به لطف خدا✨

🌸✨آیه ۳۳ و ۳۵ سوره الرحمن که با " یا معشرالجن " شروع میشود بسیار قوی ست.✨

🍃🍂بدین ترتیب که : یک ظرف پر از  آب مقابل خود میگذارید سپس به نیت باطل السحر کلی ( اعم از بخت بند، رزق بند،  بیماریها، وچشم و نظر ) ۷۰ مرتبه فقط آیات ۳۳ و ۳۵ را میخوانید. ( آیه ۳۴ را نخوانید ) . آیه ۳۳ را خوانده سپس آیه ۳۵ را بخوانید. این میشود یک مرتبه. حالا به ظرف آب فوت کنید.✨

✨این کار را در مجموع ۷۰ مرتبه تکرار کنید و درنهایت همه از این آب بنوشید و در ۴ گوشه‌ے اتاقها و منزل و مکان کار بپاشید✨

چش ☕ای من

جیش کن تو یه ظرف بپاش تو حیاط خونه چندشه ولی تاثیر داره یا جلو ورودی بعد یه ساعت بشور، بقره تو خونه پخش کن با صدای بلند فلق بخون طلسم و نذر رو باطل میکنه

دعا کنید دوتا پسرام سالم دنیا بیان ، یه صلوات برای سلامتی آقا امام زمان بفرست🙏🏻🌹