2777
2789
عنوان

تجربه نکلت زبان کودک

54 بازدید | 14 پست

خانومایی که بهتون با اطرافیان تون نکبت زبان داشتن نکلتشون چطوری شروع شد مدل حرف زدنشون چطوری بود و اقداماتی برای درمان انجام دادین لطفاً بگین ممنون میشم ازتون دخترم دوسالشه حدودا یک هفته اس رو حرف الف مثلا ایییین رو کشیده میگه اما کلا رفته بود و مکث می‌کنه مثل فک کردن اما تکرار نمیکنه بنظرتون این نکلته؟ فقط دارم گریه میکنم غصه میخورم خدا منو بکشه این ماه کلا رسیدگی من نسبت بهش کم بود حضورم کم بود خیلی کم باهاش بازی میکنم و از دیروز که بهش پرخاش کردم و گفتم خسته ام برو اونم کلی بغض کرد و گریه و باباش بردش اما لکنته برگشت ، کلا این ماه حالم خوب نبود بیشتر خونه مامان بزرگ پدربزرگ بود می‌دونم اونا خیلی حواسشون هست خیلی براش وقت می‌زارن و من بابت این اتفاقی که الان افتاده فقط خودمو مقصر می‌دونم اما کاری از دستم بر نمیاد شما بگین چکار کنم توروخدا اگر ادامه دار باشه آخ خدا😭😭😭😭😭😭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اما همه گفتن حرف زدنش یکم فرق کرده پس من چکار کنم

به حرف بقیه اصلا توجه نکن انرژی منفی جذب نکن

یه مدت جای نبر  خودت تو خونه کلیپ آموزشی  ببین باهاش کار کن روحیش شاد کن انرژیش بالا ببر

ینی بخاطر رفتار من استرس گرفته اینطوری شده؟

بله احتمالش هست کودک اینه رفتار پدر و مادره یه مدت بزن به بیخیالی تو اپارات سرچ کن کلیپ اموزشی باهاش کار کن  ولی حواست باشه بیشتر بهش استرس و فشار نیاری هروقت دیدی آمادگی  داره