2777
2789
عنوان

پیکر تراشی

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 48 پست
🤕🤕ان شاءالله بزودی انجام میدیم و خوشکل میشیم🤩من فعلا در خال مخ زنی هستم بلکه راضی بشه😂

چرا ورزش و رژیم نمی‌گیری گلم؟؟؟ اینو میگم چون دیدم بعد عمل شیش ماه طول می‌کشه تا وزن کم بشه،و برگشت هم داره

من تو مطب دکتر دیدم که اگر اشتباه نکنم هار تا میله میکنن تو شکم بعد تند تند میله هارو عقب جلو میکنن ...

من جراحی لاپاراسکوپی صفرا کردم

شکمم و چهارتا میله بزرگ فرو کردن چهارتا سوراخ . هنوزم بعد هشت ماه جای بخیه راستم درد میکنه چون درن داشت و خونابه خارج میشد یه شلنگ ضخیم  . واااای بحال پیکر تراشی که ده تایی درن میزارن 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا شوهره من راضیه خودمم دوسدارم ولی میترسم دوبار سزارین شدم و نسبت به وزنم شکم پهلو دارموزنم 75 ...

اگه خودتو دوست داری نکن، رژیم بگیر ورزش کن قدت نسبتا بلنده وزنت کمتر بشه عالی میشی 

ب پوستت برس ، بقیشم عشق و حال کن 

چرخ اقبال من..بادا هم اکنون ذهن و تنم.اقتدار من هستم امروزکامروامیشوم از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

وااای جدی؟؟؟من فقط عکسشو دیدم که رو دیوار زده بودن،تن و بدنم لرزید

اره بابا 

جراحی کلا سخته 

پیکر تراشی هم که دیگه یک قدمی مرگ 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
اهوازیم گلموااای من مامانم ب خود دکتر گفت اونم گفت خیالت راحت دستیارام خانمن

من که به دکتره گفتم‌ میخوام کادر اتاق عمل خانم باشن ، گفت باشه من تو پرونده ات مینویسم کادر اتاق عمل خانم باشن ، چندروز بعد شنیدم دوتا دستیار مرد داره ، خیییلی نامرد بود بی صفت 

چرا ورزش و رژیم نمی‌گیری گلم؟؟؟ اینو میگم چون دیدم بعد عمل شیش ماه طول می‌کشه تا وزن کم بشه،و برگشت ...

من استایلم خوبه فقط شکم دارم بخاطر زایمانامه با ورزش و اینا نمیره چون پوستش خیلی شله

بعد کلا رژیم و ورزش حوصله ندارم تنبلم😐برگشت پذیر نیس ابومینوپلاستی 

من استایلم خوبه فقط شکم دارم بخاطر زایمانامه با ورزش و اینا نمیره چون پوستش خیلی شلهبعد کلا رژیم و و ...

منم وزنم بعد زایمان استپ زد،رژیم فست گرفتم که آسونه،چون بیشتر شو تایم شب میگذره و خوابیم،صبحا هم بیست دقیقه تو خونه میرقصیدم و ورزش میکردم،حرکت مخصوص شکم رو میزدم ما بینش،وزنم خیلی کم شد،امتحان کن ،می ارزه

من که به دکتره گفتم‌ میخوام کادر اتاق عمل خانم باشن ، گفت باشه من تو پرونده ات مینویسم کادر اتاق عمل ...

اره از اینکارا واقعا میکنن دیگه گردن خودشونه

منم مذهبیم و سر سزارین دیدم دستیار مرد اومد شکممو دوخت حالم خیلی بد شد 🤢🤮ولی چاره ای نبود دروغ میگن