2777
2789
عنوان

پیکر تراشی

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 48 پست

اصلا و ابدا انجامش ندید اگه از نزدیک میدید چطوری با بدنتون برخورد میشه فکر شهم نمیکردید

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

اصلا و ابدا انجامش ندید اگه از نزدیک میدید چطوری با بدنتون برخورد میشه فکر شهم نمیکردید

دیدم دستشون داخل بدن همه چیزی میکشن بیرون خون 

و چربی اون پوست ماهیچه هعییی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حالا خواهر اونجا که به قولی هنوز زخم و بخیه بعدش که میان میکشن بالا میگن ببین چطوری شده مرسی دکتر قر ...

دقیقا بعد دکتر محترم هم معاینه میکنه جای زخمها رو ببینه عفونت نکرده باشن 😁

من اصلا برای همین زن دکتر نشدم😂😂😂😂

من ی کلیپ دیدم اینستا دکتر دست میزد ب سینه های دختره باهاشون ور میرفت میگفت خیلی خوب شده راضی هستی؟ من پشت گوشی آب شدم

چرخ اقبال من..بادا هم اکنون ذهن و تنم.اقتدار من هستم امروزکامروامیشوم از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

یکی از آشناهای دور سر همین عمل چند ماه پیش فوت شد نکن خیلی عوارض داره سزارین یه خط برش اونهمه عذاب آوره این خیلی سختتره

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
نمیدونم میگن حامله دیگ نباید بشیم

من تو مطب دکتر دیدم که اگر اشتباه نکنم 

هار تا میله میکنن تو شکم بعد تند تند میله هارو عقب جلو میکنن که چربی ها بشکنه،یجورایی قاطی پاتی شه که بعد با دستگاه بتونن بکشن بیرون

فک نکنم هیچ زنی راضی شه با این دکترا ازدواج کنه

اوه زیادن، دنبال پول و عشق و حالن 

چرخ اقبال من..بادا هم اکنون ذهن و تنم.اقتدار من هستم امروزکامروامیشوم از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

دیدم دستشون داخل بدن همه چیزی میکشن بیرون خون و چربی اون پوست ماهیچه هعییی

کاری به اون ندارن 

دست داخل بدن برا همه اعماله 

تو اینجوری عمل های زیبایی یک بافت بزرگ زنده از بدن قطع میکنن  عروق میسوزونن  و بقیهشو عین عروسک بهم متصل میکنن بعضیاشونم که نافشون میره و ناف مصنوعی دارن  یک روش کاملا تهاجمی برای بدن  

ریسک عفونت هم خیلی بالاس 

اخرین عمل پیکر تراشی هم بودم خانوم باید بعدش عمل سینه هم میکرد چون که چربی های زیر سینه اش تخلیه نشده بود و یه چیز ناهموار شده بود و عین تپه شده بود رو جناقش

اصلا هم خیلی چاق نبود 

اینجور عمل ها درمانی باید باشه نه زیبایی که شما قابلیت ورزش و وزن کم کردن داری 

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

اتفاقا شوهره من راضیه خودمم دوسدارم ولی میترسم دوبار سزارین شدم و نسبت به وزنم شکم پهلو دارموزنم 75 ...

۷۵ میخوای پیکر تراشی کنی ؟؟؟؟ وای خدا من