2777
2789
عنوان

چرا من هیچوقت اولویت هیچکس نبودم

75 بازدید | 5 پست

من خیلی احساس تنهایی میکنم حتی تو خانواده دقت کردم هرکی اومده تو زندگیم براش منفعتی داشتم همینکه خرش از پل گذشته منو فراموش کرده دقت کردم هیچکس اطرافم ندارم حتی خانوادم چرا هیچوقت هیچکس بامن رفیق واقعی نبوده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه مدته فهمیدم تنها راهش همینه که خودم اولویت خودم باشه

از دیگران انتظاری نمیره، بالاخره یه روزی ناامیدت می‌کنن

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

برا اینه که خودت برا خودت ارزش قائل نبودی

همیشه کارای دیگران و خوده دیگران رو به خودت و کارای خودت مقدم دونستی

یه مثال می زنم 

خواهرم خییلی وسواسیه هر جا می ره میگن عه این وسواسیه چندشش میسه براش جای خوب بزارید براش حوله نو بیاری. براش غذای اون مدلی بیارید زود بهش بر می خوره ها یه وقت حرفی نزنیپ ناراحت شه ،هر غذایی نمی خوره ها یه غذای خوب بیاری 

ولی من خیلی ریلکسم با همه چی می سازم چون میگم کسی رو به زحمت نندازم و دقیق همون آدم برا من حوله ی نو نمیاره میگه تو خو حساس نیستی

غذای تزیین شده و بشقاب خوب نمی زاره میگه خو تو از خودمونی ،خونه اش بهم ریخته باشه من بیام جمع نمی کنه میگه بی خیال با تو راحتم حتی میوه هم تو پیشدستی  تا به تا میاره

یاد بگیر به خودت ارزش بدی تا بقیه هم برات ارزش قائل بشن

دختر مهربون و بساز مثل پادری می مونه که فقط پا می خوره