سلام خوبین؟حوصله ام بدجور سر رفته گفتم یه تاپیک بزنم😄...میخوای سال آینده این موقع به چی رسیده باشی؟چی میخوای هدفت چیه؟اول خودم بگم😁من میخوام تا سال دیگه این موقع موهام سالم و پرپشت بشن و ریزش موم قطع بشه شوهر سابقم برگرده و باهم ازدواج کنیم🥺بابام خوب بشه:)...حالا شما بگین🤗راستی اینکه سال دیگه انشالله میخوام بیام ازتون بپرسم ببینم چطور شد به خواسته اتون رسیدین یا نه؟انشالله که همه برسیم به چیزایی که میخوایم🫠
تو زندگی یه چیزی هست به نام عقل🧠که من ندارمش🤡درخواست دوستی نده قبول نمیکنم ضایع میشی!🤣...تا این قلب من میزنه؛ضربانش تویی عزیز قلبم💙😔مهم نیست تو دوستم نداری!من که دوست دارم:)💔🫠★★دختری از خطه ی آذربایجان غربی,آریایی اصیلKurd★★جور دیگر باید دید زیرا جهان جور دیگر است!🖤🕊✨️درست میشه همه چی یه روز مگه نه؟🫠💔...
انشالله سال آینده بگی قبول شدم همون رشته ای که میخواستم😍
تو زندگی یه چیزی هست به نام عقل🧠که من ندارمش🤡درخواست دوستی نده قبول نمیکنم ضایع میشی!🤣...تا این قلب من میزنه؛ضربانش تویی عزیز قلبم💙😔مهم نیست تو دوستم نداری!من که دوست دارم:)💔🫠★★دختری از خطه ی آذربایجان غربی,آریایی اصیلKurd★★جور دیگر باید دید زیرا جهان جور دیگر است!🖤🕊✨️درست میشه همه چی یه روز مگه نه؟🫠💔...