2777
2789
عنوان

میخوایم درمانگاه عمومی بزنیم

129 بازدید | 13 پست

خانما من پزشک عمومی ام و اواخر اتمام درسمه 

همسرم همینطور 

میخوام فشرده کار کنیم و با وام درمانگاه عمومی بزنیم 

بابت کار تزریقات، بنظرتون خانم مسن هست که بتونه بپذیره کار تزریقات رو؟؟ از کجا میشه پیگیر بود؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا دلت بخواد ریخته از این موردا. حآلا چرا زن مسن؟دوتا تزریقاتی لازمته حداقل مرد و زن

چطور میتونم جویا بشم؟؟ اخه احساس میکنم خانم مسن با رنج سال ۵۵ سال که مدرک تزریقات داشته باشه و بشه جذب کرد پیدا نمیشه تقریبا 

تا دلت بخواد ریخته از این موردا. حآلا چرا زن مسن؟دوتا تزریقاتی لازمته حداقل مرد و زن

شاید رو شوهرش حساسه 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

تاپیک قبلیم رو بیا جواب بده خیلی مهمه اسی امروز دکتر عمومی انجام داد

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

چطور میتونم جویا بشم؟؟ اخه احساس میکنم خانم مسن با رنج سال ۵۵ سال که مدرک تزریقات داشته باشه و بشه ج ...

آگه‍ی بزن تو دیوار . یا جهاد دانشگاهی برو از كارآموزاشون یه نفر پیدا کن

نیازمند دعای خیرتان هستم، شفای خواهرم و تمام بیماران انشالله

گزینه خوبیه 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

2790
2778
2791
2779
2792