بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو بانک ما یه نفر با تقلب استخدام شد بعد عذاب وجدان گرفته رفته پیش مرجع تقلید گفته هرچی حقوق بگیری حرام اینم اومده اعتراف کرده از سرکاری که بود برداشتنش ولی یه کار دیگه تو همون بانک بهش دادن چون آدم درستی بود خودشو معرفی کرد
بچها من معلمم همکلاسیام کلا تقلب میکنن سر یه امتحان من خوندم اونا نخوندن تقلب کردن و کل نمره رو گرفتن نمره من از اونا کمترشد دوستم میگه غصه نخور عوضش میدونی تو پولی ک به دست میاری حلاله لطفا دلداریم بدین حالم بده فردا امتحان دارم اصلا انگیزه ندارم
تو بانک ما یه نفر با تقلب استخدام شد بعد عذاب وجدان گرفته رفته پیش مرجع تقلید گفته هرچی حقوق بگیری ح ...
آفرین به وجدانش👏👏
بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم.خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻
من تو دانشگاه زیاد تقلب میکنم ولی تو نونی که بخوام بگیرم عمرا همچن کاری کنم به وجدان آدم برمیگرده ب ...
ببخشیدا ، خوب اگه تقلب کنید،نمره تون بالطبع زیاد میشه و پس تو کسب یه کارم سهیم ِ و همینطور درآمدتون ...
بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم.خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻