سلام پدرم میخواد خونه خودش رو که موقعیت خوبی داره نصفش رو به نام مادرم کنه ونصفش رو به نام ما سه تا دختر کنه ولی ما دخترا خیلی ناراحتیم چون پدرم برای همه ۴تا پسرا زمین داده خونه ساخته خلاصه خیلی کارا کرده ولی برای ما هیچی حالا این یدونه خونه هم مامانم زیر پاش نشسته نصفش رو به نام اون کنه نصفش رو برای دخترا تازه واسه ما جهیزیه هم نگرفته اینجایی که ما هستیم جهیزیه کامل با پسر هست شما بودید جای ما دخترا چیکار میکرد
هیچی دو حالت دارهیا دیگه چیزی ندارهیا داره و نمیخاد بدهدر هر دو حالت کاریش نمیشه کرد
داره اتفاقا همه چی داره ولی حس میکنم نمیخواد بده به دخترا بخدا قسم من حلال نمیکنم پدرم رو الان یکسال هست براشون نون میخرم میبرم همه کارشون ما دخترا میکنم حتی پدرم رو حموم میبرم مریض هست ولی حلال نمیکنم
داره اتفاقا همه چی داره ولی حس میکنم نمیخواد بده به دخترا بخدا قسم من حلال نمیکنم پدرم رو الان یکسال ...
اینجوری نگو
با خدا معامله کن اگر کاری میکنی
از خدا بخواه چند برابرش رو خود خدا بهت بده
ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل) دوجمله از #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم میکند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار میکند، نمیتوانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".
بابات حقشهایشالا بدتر سرش بیارن همین پسراش و عروساشمنکاملا درکت میکنمتو از این که به مامانت سهم مید ...
به قرآن همینطوره اصلا پدرم کوچک تمرین کاری برای ما سه تا دخترا نکرد حتی چند سال پیش ده سال پیش وضعیت مالی مون خوب نبود عروسی داداشم بود از پدرم یک میلیون پول قرض خواستم نداد
به قرآن همینطوره اصلا پدرم کوچک تمرین کاری برای ما سه تا دخترا نکرد حتی چند سال پیش ده سال پیش وضعی ...
کاملا حق با شما دختراست
اگه به پسرا کمک نمیکردن خب میگفتین با همه همینن
ولی وقت پول دادن پسراشون هستن
وقت کار و کمک ومریضی دختر
❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌ اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/. پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری. تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.
بخدا دوماه اخیر دست مادرم شکسته بود اینقدر رفتیم خونشون شوهرامون زبون اومدن با دعوا میرفتیم اونجا م ...
اگه حقی ازتون ناحق شده
امیدوارم خدا جوابشونو بده
و برای داداشاتم برکت نداشته باشه
❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌ اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/. پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری. تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.