2777
2789
عنوان

خونه پدری

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 23 پست
هیچی دو حالت دارهیا دیگه چیزی ندارهیا داره و نمیخاد بدهدر هر دو حالت کاریش نمیشه کرد

داره اتفاقا همه چی داره ولی حس میکنم نمیخواد بده به دخترا بخدا قسم من حلال نمیکنم پدرم رو الان یکسال هست براشون نون میخرم میبرم همه کارشون ما دخترا میکنم حتی پدرم رو حموم میبرم مریض هست ولی حلال نمیکنم 

داره اتفاقا همه چی داره ولی حس میکنم نمیخواد بده به دخترا بخدا قسم من حلال نمیکنم پدرم رو الان یکسال ...

اینجوری نگو

با خدا معامله کن اگر کاری میکنی

از خدا بخواه چند برابرش رو خود خدا بهت بده

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابات حقشهایشالا بدتر سرش بیارن همین پسراش و عروساشمن‌کاملا درکت میکنمتو از این که به مامانت سهم مید ...

به قرآن همینطوره  اصلا پدرم کوچک تمرین کاری برای ما سه تا دخترا نکرد حتی چند سال پیش ده سال پیش وضعیت مالی مون خوب نبود عروسی داداشم بود از پدرم یک میلیون پول قرض خواستم نداد 

اینجوری نگوبا خدا معامله کن اگر کاری میکنیاز خدا بخواه چند برابرش رو خود خدا بهت بده

اگر بگم چه کارایی کردم اشکت درمیاد بخدا من اونجوری نیستم ولی خواهرهام از بابام متنفرم 

به قرآن همینطوره اصلا پدرم کوچک تمرین کاری برای ما سه تا دخترا نکرد حتی چند سال پیش ده سال پیش وضعی ...

کاملا حق با شما دختراست

اگه به پسرا کمک نمیکردن خب میگفتین با همه همینن

ولی وقت پول دادن پسراشون هستن

وقت کار و کمک و‌مریضی دختر

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
اعتقادی به ارث ندارم میگم دلش خواست بده نخواست هم ندهشما اگه ناراحتین قبلش باید میگفتیننه الاندختر ک ...

چند سال پیش سر این موضوع قهر کردم با پدرم تو خونه اش گریه کردم بهش گفتم من چیزی نمی خوان ازت ولی حلال هم نمیکنم

کاملا حق با شما دختراستاگه به پسرا کمک نمیکردن خب میگفتین با همه همیننولی وقت پول دادن پسراشون هستنو ...

بخدا دوماه اخیر دست مادرم شکسته بود اینقدر رفتیم خونشون شوهرامون زبون اومدن با دعوا می‌رفتیم اونجا من حلال نمیکنم  اصلانم حلال نمیکنم. 

ولی ما می‌خواهیم بگیم که نمی‌خوایم همونم بده به مادرم خدا هزار هزار مرتبه شکر از طرف شوهرامون تامین ...

پدرتون فقط همین خونه داره اگه داره راضیش کنین همش وبده اگه هم نداره دیگه بیخیال چه میشه کرد

بخدا دوماه اخیر دست مادرم شکسته بود اینقدر رفتیم خونشون شوهرامون زبون اومدن با دعوا می‌رفتیم اونجا م ...

اگه حقی ازتون ناحق شده

امیدوارم خدا جوابشونو بده

و برای داداشاتم برکت نداشته باشه

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.