2777
2789
عنوان

تا چه قدی برای زن دراز نمیشه

107 بازدید | 11 پست

تا چه قدی برای زن دراز نیست و از چه حدی بالاتر بره تو چشم میزنه و میگن فلانی چقدر بلنده و کلا نادره؟(خودم قدم ۱۶۸/۱۶۷ هست و واقعا دوست دارم کوتاهتر میبودم چون از ۷۰ درصد زنایی که میبینم بلندترم💔 و البته اندامم خوبه و ظریفم و میگن کوتاهتر از قدم میزنم ولی واقعا عاشق قد ۱۵۹ بودم چون شخصیت و صورتم بچگانس تا حدی قد کوتاه خیلی بیشتر بهم میومد. اکثر دخترای اطرافم ارزوی قد بالای ۱۷۰ رو دارن ولی من دوست دارم زیر ۱۶۰ بودم و به هرکی میگم مسخرم میکنه و میگه تو کوتوله ای و توهم زدی بلندی 

خواهشا ببخشید به خاطر اینکه از همچین اصطلاحاتی استفاده میکنم چون میدونم هر قدی طبیعیه و زیبایی خودشو داره (پس عمیقا به خاطر گفتن دراز عذر میخوام) 

والا بلند نیستی اصلا

تاپیک آخرمو گزارش بزنید لطفا زدید لایک کنید ممنون 🌸 دارم از سایت میرم اگه می شناسینم تو تاپیکای خودم نصیحتی چیزی دارید بهم بکنید اگه جایی حس کردید اشتباه می کنم یا اخلاق بدی دارمم بهم بگید و این که هر چی حس کردید راجع بهم بگید انتقاد پذیرم 🌸 مروگر گردو نصب کنید انقد مقاومت برای نصب یه برنامه غیر منطقیه. اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای خانوما اصولا و طبیعتش بین ۱۵۵ تا ۱۷۰ طبیعیه  کوتاه تر و بلند تر از این ناهنجاریه برا یک خ ...

ناهنجاری نیست ولی نادر تره 

نظر خودم اینه زیر ۱۴۵ و بالای ۱۸۰ برای خانم ممکنه کمتر عادی باشه

الان غصه خوردن چه فایده به چه چیزایی فکر میکنی ۱۷۰تازه نرمال خودم ۱۶۵

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم