2777
2789
عنوان

واقعا همه لیاقت بچه دار شدن ندارن

326 بازدید | 16 پست

مامان بابام دعواشون شده قضیش طولانیه 

بابام نمیذاره خواهرم بره طرف مامانم . بچه انقدر گریه کرده دیگه صداش درنمیاد خیلی به مامانم وابستست.  سه سالشه . مامانمم میدونست اینطوری میشه از عمد یه کارایی کرد بابام عصبی بشه و کار به اینجا برسه . یه خواهر ده ساله هم دارم اون زنگ زد بهم این خبر ها رو داد اعصابم بهم ریخت سر اونم داد زدم . الان عذاب وجدان این داره خفم میکنه که به اون بدبخت چه ربطی داره اون خودش با ده سال سن اندازه صدسال سختی کشیده 

مامانتو قضاوت نکن شاید دیگه بریدع

بعداً ؟ بعداً وجود نداره ، بعداً روز شب میشه، بعداً چای سرد میشه، بعداً علاقه از بین میره، بعداً آدمیزاد پیر میشه ، بعداً زندگی تموم میشه، بعداً شما میمونید و یه دنیا حسرت‌....اقای بیشعور درخواست نده تا فردا هم بخای درخواست بدی قبول نمیشه درخواست ندهههههه

الان دوباره یه خاک اندازی میاد خودشو میندازه وسط میگه نههههه همه باید بچه دار شن همه لیاقت دارنننن بچه روزی میاره با خودشششششش

اینکه میری تاپیکای قبلمو میگردی و میای چرت و پرت میگی نشونه زرنگی یا خفن بودنت نیست نشونه بی فرهنگی و بیشعوریته....😊

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مامانتو قضاوت نکن شاید دیگه بریدع

رو مخ ترین حرفی که میشه شنید همینه

نمیگم اونا ادم نیستن ولی میگم کسی که پذیرفته مادر بشه الان نه فقط مسئولیت خودش بلکه بچهاشم گردنشه ، و باید همه چی رو درنظر بگیره ، مخصوصا بچهاش ، حتی وقتی بریده باشه.

به خواهرت اینا بگو اگه خیلی اذیتن زنگ بزنن اورژانس اجتماعی یا باباتو تهدید به بستری کنین اگه خیلی رو ...

دیگه در اون حد نیست که 

من بیشتر از این ناراحتم که سر خواهر بدبختم خالی کردم همه حرصمو

رو مخ ترین حرفی که میشه شنید همینهنمیگم اونا ادم نیستن ولی میگم کسی که پذیرفته مادر بشه الان نه فقط ...

میگه از قصد کاری میکنه باباش عصبی شه بچه رو ازش دور کنه فک نکنم کسی از قصد بخاد بچه هاشو آزار بده یا روح روان خودش رو 

درستع حرف شما ولی واقعا ادم یه جاهای کم میاره

بعداً ؟ بعداً وجود نداره ، بعداً روز شب میشه، بعداً چای سرد میشه، بعداً علاقه از بین میره، بعداً آدمیزاد پیر میشه ، بعداً زندگی تموم میشه، بعداً شما میمونید و یه دنیا حسرت‌....اقای بیشعور درخواست نده تا فردا هم بخای درخواست بدی قبول نمیشه درخواست ندهههههه

میگه از قصد کاری میکنه باباش عصبی شه بچه رو ازش دور کنه فک نکنم کسی از قصد بخاد بچه هاشو آزار بده یا ...

ببخشید من نمیخوام رو مادر اسی عیب بزارم ولی واقعا یسریا مشکل روان دارن

دیگه قطعا خودتون دیدین توی جامعه

تو خودت چند سالته؟ جدا از اونا زندگی میکنی؟ دانشجویی یا ازدواج کردی؟ نمیتونی بری پیششون آشتیشون بدی؟

دانشجو ام . این ترم اصلا نذاشتن درس بخونم 

اصلا آدمی نیستن که با حرف من اشتی کنن . فقط دلم برای خواهرم میسوزه مخصوصا بزرگه که منم سر اون بدبخت حرصم رو خالی کردم 

دیگه در اون حد نیست که من بیشتر از این ناراحتم که سر خواهر بدبختم خالی کردم همه حرصمو

ولی گناه دارن اگه بابات احتیاج به روانپزشک یا روانشناس داره ببرین که خواهرت اینا اذیت نشن 

دانشجو ام . این ترم اصلا نذاشتن درس بخونم اصلا آدمی نیستن که با حرف من اشتی کنن . فقط دلم برای خواهر ...

حالا زنگ بزن از دلش درآر .بچه ده ساله هنوز کوچیکه.انشالله مشکلاتشون حل بشه و بچه ها تو فضای آرومی بزرگ بشن.