2777
2789
یه سیمکارت دیگه بخر باهاش خودت رو معرفی نکن دختر عمو تهدید کن که به شوهرش میگی یا شوهرت رو تهدید کن ...

میدونم دختر عموش شوهرش معتاده ودخترش دانشجو یه استان دیگه میترسم خیلی رابطشون زیادتراز صحبت باشه یه بار شنیدم دخترعموش ادرس خونش به شوهرم میداد میگفت حتما بیا خونم

...........

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونم دختر عموش شوهرش معتاده ودخترش دانشجو یه استان دیگه میترسم خیلی رابطشون زیادتراز صحبت باشه یه ...

دختر عمو بزرگ تر هست؟؟ 

بالاخره باید یه واکنش نشون بدی میتونی از مشاور هم کمک بگیری یا پدرشوهرت

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
دختر عمو بزرگ تر هست؟؟ بالاخره باید یه واکنش نشون بدی میتونی از مشاور هم کمک بگیری یا پدرشوهرت

از من بزرگتره از شوهرم کوچیکتره اره ولی نمیدونم چه واکنشی نشون بدم حالم خیلی بده میترسم رابطشون فقط تلفنی نبوده باشه اخه تنها زندگی میکنه شوهرش معتاده خونه نیست دخترشم دانشجو یه شهردیگه هست

...........

چقدکرمکیآخه آدم ب پسرعموش اونم متاهل چش داره

اخه دیشبم درمورد همین دختر عموش بامن صحبت کرد که شوهرش معتاده چکارمیکنه نمیدونم شوهرش به درد نخوره برا رابطه جنسی چکار میکنه بالاخره انسان نیازداره که من گفتم هرکاری به تو ربطی نداره

...........

خدا لعنتشون کنهآبروی هردوشونو ببر

فقط مطمئن بشم لحظه شماری میکنم شوهرم برگرده برم تو همراه من گوشیش فقط ببینم تماس داشتن ‌بعد میرم خونه عموش به عموش میگم به خانواده خودشم میگم اجازه نمیدم کسی بیاد زندگی منو خراب کنه 

...........

فقط مطمئن بشم لحظه شماری میکنم شوهرم برگرده برم تو همراه من گوشیش فقط ببینم تماس داشتن ‌بعد میرم خون ...

آفرین فقط محتاطانه عمل کن با مدرک

درخواست دوستی نمیپذیرم،پس خودتو خسته نکن نفله😏