2777
2789
بپرس سوالتو تا حد امکان بچه ها کمک میکنن

ای قربون دستت ما از یه همسایه شکایت کردیم الان محکوم شده اون رفته شکایت مارو با اون شیوه ولی یکم عجیب تر انجام داده گفته راه منو بستن چند تا از داماد و پسر دخترش آورده تا شهادت بدن آیا قبول؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ای قربون دستت ما از یه همسایه شکایت کردیم الان محکوم شده اون رفته شکایت مارو با اون شیوه ولی یکم عجی ...

پیج یه قاضی رو دارم پیجش قفل مگه درخواست بدی قبول کنه  اگه‌خواستی بگو تو خصوصی بهت میدم‌پیجشو

پیج یه قاضی رو دارم پیجش قفل مگه درخواست بدی قبول کنه اگه‌خواستی بگو تو خصوصی بهت میدم‌پیجشو

ای قربونت برم خیلی حیاطیه اون فرد خیلی دغل باز چند بار قسم دروغ گفته خودشو تبرعه کرده

ای قربون دستت ما از یه همسایه شکایت کردیم الان محکوم شده اون رفته شکایت مارو با اون شیوه ولی یکم عجی ...

اصلا شهادت خانواده قبول نی شما اعتراض بزن بگو به روباه گفتن شاهدت کیه گفت دمم ...رد میشه شکایتش و اینم عنوان‌کن ک چون محکوم شده اومده الکی شکایت کنه

اصلا شهادت خانواده قبول نی شما اعتراض بزن بگو به روباه گفتن شاهدت کیه گفت دمم ...رد میشه شکایتش و ای ...

ای قربونت برم یعنی ۲تا شاهدش داماد هست اون یکی پسرش و یکی دیگه پسر دخترش 

ای قربونت برم یعنی ۲تا شاهدش داماد هست اون یکی پسرش و یکی دیگه پسر دخترش

عنوان کن حتما ک شهودها فامیلشن و اعتراض بزن رد میشه شکایتش بگو کذبه حتی شهودهاش فامیلن ....شهادت اینا قبول نی ولی چون فامیلیشون یکی نیست باید حتما عنوان کنی پیش قاضی ک بفهمه اینا فامیل درجه یکشن

شهادت خانواده مردود نیست اما میتواند موجد ظن یا گمان برای قاضی بشه و در درجه ی امارات به قاضی کمک کنه

البته اینکه مسئله ی دعوای شما به طور خاص چی هست هم موثره که نمیدونم

خدا کافی ست.
کلی نه نکات مهم رو بفرماییدبرای چینش دفاعتون کمکتون میکنم

خیلی ممنون ما از همسایه شکایت کردیم بابت ممانعت از حق.و چند مورد دیگر الان اون رفته ما زمین که شخصی بوده اون چند بار اومده تو اون زمین بعنوان همسایه رفته شکایت کرده گفته راه من داخل این زمین ۴تا شاهد معرفی کرده در شرایطی که ۳تا راه دیگر داره و اصلا زمین ما راه نبوده !

اگر طی خرید ملکی حق عبور از قبل به مالک داده شده باشه حق همچنان پا برجاست 

بستگی داره کدوم شخص و چه زمانی ملک رو به ایشون فروخته و در مبایعه نامشون چی قید شده

اما بنظر میرسه حق عبور نداشته باشه وبرای تلافی و تقابل طرح دعوا کرده

ملک شما شخصی هست و تا بحال از آنجا تردد نداشته.

میتوانید به شهود و رابطه ی خانوادگی بینشون ایراد وارد کنید 

جلسه ی اول مستندات و اصل مدارکی که میگن رو درخواست کنید.

باید ببینید خواسته یا عنوان دعواشون و اصول و مستنداتی که نام بردن چه چیزهایی هست.

خدا کافی ست.