2777
2789
عنوان

شوهرم گف حسرت عروسی رو به دلم گذاشتی 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 307351 بازدید | 723 پست
خدا شاهده من تا حالا همچین اتفاقای تو عمرم نه دیدم نه شنیدم اتفاقای ک توی نی نی سایت میبینم حتی تو ف ...

فیلم کافه ترانزیت دقیقا به همین رسم اشاره داره 

شما ها دنیاتون کوچیکه عین ماهیی که تو حوض زندگی‌می کنه و از دریا خبر نداره

لباس بخرید برید آتلیه عکس بگیریدیک مهمونی هم بگیرید دوستاتون هم دعوت کنید کیک هم بخریداینطوری هم کم ...

عزیزم استارتر گفتن منظور همسرش این بود نشد با یه دختر مجرد ازدواج کنه و عروسی بگیره

نه اینکه برای مراسم گله مند باشه😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم تمام پستایی که  میزاری رو دارم میخونم ...  تو چقدر دهن دریده و بی شرفی  چقدر به ...

درست حرف بزن یاروتایپیکش فیکه وگرنه کدوم بی عقلی زنه برادرشوهرش میشه ک میشه عموبچه پسره گفته دوسش نداره مگ زنا دخترا خنگن برن باکسی ک نمیخوادتشون!!همه خانما زنا عقل دارن این مشخصه خودش کراش بوده روطرف بعدرفته برایه طرف دعاگرفته که طرف گرفتش 

پشت هرلبخندی غمی وجوددارد...

اینجا بعضی کاربرا مث سگ هار پاچه میگیرن

انگار استارتر گناه کرده

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

خاکتوسرت کردن زندگی پسر بیچاره رو خراب کردی نمتونستی بچه رو بدی مامانت نگه داره خودت بری سرکار بابچت ...

کار اشتباهی کرده اما مادرشم گفته بچه تو نمیخوایم اگه برمیگردی تنها برگرد.باید بچه رو میداد خانواده شوهرش یا اینکه اگه قصد ازدواج داشت با یه غریبه ازدواج میکرد نه اینکه بشه زن تحمیلی برادرشوهرش

خدایا راضیم به رضای تو
بنا به خیلی دلایلاز دور راحته گفتنش ولی خانواده خودم بچمو نمی‌پذیرفتن میگفتن مسئولیت داره خودت تنها ...

حتما همه چیز رو سنجیدی خودتو ناراحت نکن من تو مدرسه یادمه یکی از همکلاسیهام عموش بعد فوت پدرش با مادرش ازدواج کرده بود خیلی هم راضی بود  اشکالی هم نداره ولی اگر همسرت این حرفو زد با مهربانی و آرامی و ملایمت بهش بگو عزیزم  من مجبور نکردمت به هر حال عاقل و بالغی الانم اگه بخوای مراسم بگیریم تحت عنوان سالگرد ازدواج یا برای عکاسی من با تمام وجود کنارتم. ولی اینکه به خودش اجازه بده شمارو ناراحت کنه یا دم به دقیقه به روت بیاره رو جدی باید برخورد کنی اما در عین حال هواشو داشته باشی که حکم پدررو واقعا برای فرزندت و عشق و علاقه شمارو به عنوان همسر بپذیره. 

درست حرف بزن یاروتایپیکش فیکه وگرنه کدوم بی عقلی زنه برادرشوهرش میشه ک میشه عموبچه پسره گفته دوسش ند ...

خودش که میخواسته ولی فیک نیست دنیا پر زنهاییه که اشتباه میکنن

خدایا راضیم به رضای تو
بهت خیانت میکنه نمیذاره بری خونه بابات دست بزن هم که داره اونوقت ازش حامله شدی و موندی باهاش؟ اینقدر ...

این اگ عقل داشت نمیرفت باعمو بچه ازدواج نمیکرد مگ پسرقحط بود کلااین ازدواجش اشتباه بزرگه کی میره باعموبچه ازدواج میکنه .این حتما پسره روجادوکرده پسره گرفتش 

پشت هرلبخندی غمی وجوددارد...

اون خانم من یادمه ولی اشتباه نکنم شوهرش دوست نداشتمیخواست جدا شهکه شوهرش تو اشپزخونه افتاده بود و فو ...

نه یادمه اونم عاشق شوهرش بود و یه پسر داشت اختلاف داشتن باهم ولی میگفت شوهزشو دوست داشت 

لحن تایپ کردنش شبیه اونه 

و اونم پدر و مادرش مخالف ازدواج با برادرشوهرش بودن

خاکتوسرت کردن زندگی پسر بیچاره رو خراب کردی نمتونستی بچه رو بدی مامانت نگه داره خودت بری سرکار بابچت ...

چطور از خدا نمیترسی یه درصد فک کن ناچار بوده چطور دلت میاد اینجوری حرف بزنی

دنیا دست از سرت بر نمیداره تا توی یه همچین موقعیتی قرار بگیری

#انسان‍ باشیم

عزیزم استارتر گفتن منظور همسرش این بود نشد با یه دختر مجرد ازدواج کنه و عروسی بگیرهنه اینکه برای مرا ...

حق با شماست چون اینطوری موضوع خیلی فرق می کنه.

ولی در کل، من یه جا خوندم نوشته بود برای ازدواج یه مراسم حتی شده کوچولو بگیرید، می دونید اینم از نظر روانشناسی تاثیر داره که دو طرف بدونن شروع به مرحله جدید و مهم دارن جشن می گیرن، جشن هم اگر نباشه به مرور حسرت و خلأ ایجاد می کنه.

دوست خوبم لطفا تا آخر مطالعه بفرمایید،عزیز بزرگواری که عضو نی نی سایت هستی اگر به نظر شما حرف من اشتباه هست،اگر با عقیده من مخالف هستید کاملا حق با شماست چون من هم یک آدم هستم مثل بقیه آدم ها،با ضعف های خودم و اطلاعات ناقص که هر چقدر هم مطالعه کنم باز ناقص خواهد بود؛پس اینکه  نظر های من هم خالی از اشتباه نیست کاملا منطقی هست و من در این مورد با شما موافق هستم،ولی تمنا می کنم اگر با نظر من مخالف هستید دوست عزیز ریپلای نفرمایید،اینجا همه نیاز به آرامش داریم و واقعا حیف هست که با بحث این آرامش خدشه دار کنیم؛تاپیک تکمیلی امضا هم ببینید لینک زدم سایت خطا داد فقط اگر راهنمایی اشتباهی کردم یا اشتباهی داشتم لطف می کنید اگر دوستانه به من گوشزد کنید؛خیلی هم ممنونم؛ولی در باقی موارد لطفا بحث نفرمایید؛ممنون که درک می کنید."دانی که رویم از همه عالم به روی توست؟"یا رب مددی♥️ پ.ن:بیت بالا از جناب سعدی است. پ.ن۱:ارادتمند همه دوستان گل نی نی سایتی🌹موقع دعاهای قشنگی که می کنید به یاد من و دل خسته ام هم باشید عزیزان.💐خیلی التماس دعا دارم.🙏🏻🌷 پ.ن۲:لطفا فقط تاپیک های خنده دار و ذکرها و دعاها و سوره های مجرب برای حاجت تگم کنید. پ.ن۳:لطفا برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی دو تا صلوات بفرستید.این روزها دل های همه پر غصه است بیاید مرهم دل هم باشیم.کپی امضا،تاپیک و عکس آزاد؛ممنون از وقتی که برای مطالعه امضای من گذاشتید؛با آرزوی سلامتی و دل شاد برای شما؛ارادتمند hanioooooo.