2777
2789
عنوان

نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 74 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفته خوشم‌نمیاد بیام همش خونه شما دلت تنگ شد خودت بیا خونمون

خب تو میری خونشون چطوریه؟ببخشید سوال خصوصی میپرسم ولی تو تنهایی خودتون چطوریه؟باید عاشق،شیدا و خوشحال باشه که بعد 8 سال زنش شدی

پیر شدن دقیقا از جایی شروع میشه که شب ها به جای رویاپردازی برای آینده،با خاطرات گذشته به خواب میری

والا ما دو سال دوست بودیم،شوهرم تو 7 ماه نامزدی هر شب منو روی تخت تک نفره کنار خودش میخوابوند و میچسبید که انگار قراره فرار کنم،من از شمال میومدم تهران پیشش،تا غروب سر کار بود ولی شب میرفتیم گردش و بازار و...

پیر شدن دقیقا از جایی شروع میشه که شب ها به جای رویاپردازی برای آینده،با خاطرات گذشته به خواب میری
خب تو میری خونشون چطوریه؟ببخشید سوال خصوصی میپرسم ولی تو تنهایی خودتون چطوریه؟باید عاشق،شیدا و خوشحا ...

خواهش میکنم خیلی بی احساس انگار نه انگار وجود دارم 

لطفا برای سلامتی نی نی توراهیم صلوات بفرستید🌸🙏🏻
والا ما دو سال دوست بودیم،شوهرم تو 7 ماه نامزدی هر شب منو روی تخت تک نفره کنار خودش میخوابوند و میچس ...

انشالله  که پایدار باشید و‌خوشبخت بمونید عزیزم ‌

خواهش میکنم خیلی بی احساس انگار نه انگار وجود دارم 

وا....تو رو خدا به فکر باش،بشین با مامانش و مامان خودت 3 تایی حرف بزن،زن بهتر درک میکنه،بگو که نگرانی از رفتارش،خودش چی میگه درباره سرد شدنش؟

نمیدونم‌چرا اینطوری شده 

اگر برید مشاور چون اونا زبده هستن تو کارشون زود متوجه میشن ریشه مشکل از کجا است به یک بهانه ای بکشیدش پیش مشاور اول خودتون برید مشاوره صحبت کنید بعد به همسرتون بگید من یک مشملی دارم که دکتر خواسته با تو هم صحبت کنه یکم پیاز داغش زیاد کنید تا بیاد حتی میتونید از مشاور راهنمایی بخوایید که چطوری شوهرتون بکشید پای میز

لطفا برای شفای تمام مریض ها یک حمد بخونید
وا....تو رو خدا به فکر باش،بشین با مامانش و مامان خودت 3 تایی حرف بزن،زن بهتر درک میکنه،بگو که نگران ...

صحبت‌کردم باهمه درمیون‌گذاشتم باخودشک صحبت کردن جواب سربالا به همه میده

اگر برید مشاور چون اونا زبده هستن تو کارشون زود متوجه میشن ریشه مشکل از کجا است به یک بهانه ای بکشید ...

مشکلم‌همینه که بامن‌نمیاد😔

وضع مالیش چطوره؟اگه خوب نیس طبیعیه.مردایی که دستشون خالیه از نامزدشون فاصله میگیرن چون احساس حقارت م ...

یکم‌وضع مالیش بهم ریخته   سوفی جون یعنی امکانش هست بخاطر همینم باشه