2777
2789

خانما پای مرغ گذاشتم به پزه تا حالا اصلااا نخوردم. الان برام سوال شده اینو چجوری باید بخوریم من گذاشتم بپزه چن ساعته تو روغن بیاد با نون بخوریم ولی اخه فک کنم همش استخون باشه؟

با نون میشه خورد مثل گوشت به نون بگیریم یا نه 

چجوریع لطفاً بگین 

من میپزم کلی هم ادویه میزنم آبشو مثل آبگوشت تلیت میکنم با ترشی میخورم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وااااااای نه،بنظرم غذا نیست که...من هم از شهریور به بعد دارم پای مرغ درست میکنم و میخوریم ولی نه بعنوان غذا،یه میان وعده ست

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
آبپز میکنم مرغ میدم به بچه بزرگترم، آبش میریزم تو سوپ کوچیکه خودم راستش دوست ندارم نمیخورم

من اول پاها رو یه کم تفت میدم بعد با هویج و پیاز و سیر و زردچوبه و برگ بو و با اب کم میذارم میپزه و ابش جمع میشه(درحد نصف استکان آبش میمونه که بدم بچه ها بخورن) بعد همینجوری گاز میزنیم و میخوریم😅

چیزی نیست که هدم بتونه لذت ببره از خوردنش .همون عصاره شو بخوری کافیه

ببین من همسرم و بچه هام بشدددددددت بدغذان،بشدت

من اصلا 1درصد هم احتمال نمیدادم بخورن! شهریور ماه یه خانمی تو پارک کلی تعریف کرد که برای استخون بندی بچه ها عالیه و...خلاصه منم رفتم یه بسته گرفتم(چون مطمین بودم کسی نمیخوره و باید بریزم سطل آشغال)و به روشی که بالا گفتم درست کردم؛اول که اوردمش بچه ها فقط چپ چپ نگاه کردن و کسی طرفش نرفت؛خلاصه اخرش طوری خوردن که انگار  دنده کباب میخورن😆الان تقریبا هفته ای یک بار درست میکنم

ببین من همسرم و بچه هام بشدددددددت بدغذان،بشدتمن اصلا 1درصد هم احتمال نمیدادم بخورن! شهریور ماه یه خ ...

پس برم بالا ببینم جه جوری درست کردی 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت