ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد
دنیای ما تباه شده تازه بشینم به امید جهنمش. البته این فقط یک مثالش بود از این ها زیاد دیدم
میدونم
حالا فردا یادآوری کنید خدمتون هستم
سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد
سلام لطفا میشه بفرمایید چرا تاپیک منو حذف کردید؟الان توهین به کسی شده بود؟ من فقط دنبال جواب سوالم بودم ی مشت افراطی میاند بدون دلیل گزارش میزنند شما هم یا حذف می کنید یا استارتر را تعلیق
هدفتون چیه جدا؟ بعد کاربر میاد از قصه های جنسیش با دوست پسرش می نویسه شما کاری ندارید باهاش
[QUOTE=401500239]من دیگه به هیچی اعتقاد ندارم دنیاش چی بود که دنیای بعد اینجا باشه اونطرف هم هر کی اینجا خوشس هست اون ...[/QUOTروح ما چندین بار بدنیا اومده تو چند بدن مختلف،هدف از آفرینش ارتقا روح ،باید روحانیون آنقدر ارتقا پیدا کنه درک کنه تا چرخه بدنیا اومدن روحمون متوقف بشه
خودت را خسته نکنمن گاهی اوقات میگم خوبه شیطانی که ازش صحبت میکنن صدا کنم شاید واقعا اون پاسخگو باشه
بحث دینی مذهبی عقیدتی تو سایت ممنوعه ادامه بدید لغو میشید
برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت