2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من شما شخصیتت تکمیل نیست این حرفو میزنی عاقل‌تر که بشی میفهمی زیبایی یه روز از بین میره ولی چی از تو یادگاری میمونه خوشگلترین ادما الان یجوری شدن که دیگه ایینه نگاه نمیکنن ولی زشت ترین ادمای موفق با اقتدار و افتخار به خودشون میبیبالن

به نظر من شما شخصیتت تکمیل نیست این حرفو میزنی عاقل‌تر که بشی میفهمی زیبایی یه روز از بین میره ولی چ ...

😭😭😭😭😭اما زشتم میخام خودکشی کنم میترسم درد داشته باشه قلبم شکسته از خدا متنفرم از خانوادم متنفرم که بهم میگن زشت منم باید بخندم که تظاهر کنم قلبم نشکسته با اینکه درونم اتیش میگیره هر وقت این حرفو میزنن جلوشون میخندم بعد میرم تو دسشویی گریه میکنمم حتی الان دارم گریه میکنم حالم بدهه💔😭😭😭😭😭

😭😭😭😭😭اما زشتم میخام خودکشی کنم میترسم درد داشته باشه قلبم شکسته از خدا متنفرم از خانوادم متنفرم ...

عزیزم به خودت بیا خدا هرکسی رو به یک شکل خلق میکنه تو زیباترینم باشی بازم فکر میکنی از خودت قشنگتر هست بذار مثال قرانی بزنم فضه ندیمه حضرت زهراس خوب معلومه ایشون هندی بودن و زیبایی خاصی نداشتن ولی الان به اسم زیبایی یاد نمیشن به اسم ایمان و عشق به مامان زهرامون س یاد میشن 

اصلا هم غصه نخور خانوادت اشتباه میکنن عزیزم تو قوی باش و مومن باش  و برای خواسته هات بجنگ اون وقت دیگه میبینی زیبایی از چشمت افتاده و خدا و خودت اون موقع ارزش پیدا میکنین