2777
2789
اطراف ما که خانمها دارن خوش و خرم زندگی میکننتحصیلکرده و موفق و راضی از همه چی

تعریفت از زن ستیزی چیه؟

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

زن ستیزی علاوه بر اینکه تو طرز فکر آدماست تو قوانین جامعه هم هست ، شاید اطرافیان شما طرز فکر زن ستیز ...

و گاهی طرز فکر اشتباهی زن ستیزی رو بزرگ می‌کنه 

در صورتی که واقعیت چیزی دیگه ست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون موقع برادر برادر خودشو نمیشناسه

کاش منم عین شما بشم

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

من با دوستی صحبت کردم 

ایشون هم محترمانه مثل شخصیتش پاسخ داد 

عده ای شدن دایه دلسوزتر از مادر 

با احترام به همه 

حوصله پاسخ ندارم 

چون یه عده تصمیم گرفتن خودشون رو ظلم دیده و بینوا جلوه بدن 

زنان موفق سرزمینم بیشمار هستن 

همون ها که فکر و ذهن آگاه داشتن و پیش رفتن 

و خودشون رو درگیر افکار منفی نکردن

من با دوستی صحبت کردم ایشون هم محترمانه مثل شخصیتش پاسخ داد عده ای شدن دایه دلسوزتر از مادر با احترا ...

مگه بقیه که رو حرفتون ریپلای کردن بی احترامی به شما کردند؟ اونا هم محترمانه سوال پرسیدند.  وقتی تو سایت عمومی نظر میدید باید انتظار هم صحبتی و سوال پرسیدن دیگران هم داشته باشید چیز عجیبی نیست.... اگرم نمیتونید از حرف و عقیدتون دفاع کنید و جواب منطقی بدید که دیگه بحثش جداست