2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم منو عصبی کرد

341 بازدید | 13 پست

سلام خانما باید این خواهر شوهر چیکار  کنم ؟

خواهر شوهرم  خیلی دهنش لقه 

بهش بگو مثلا من اینو خریدم به کسی نگیا میگه باشه ... بعد از ده دقیقه همه میفهمن حتی اگه قسم به جون بوش بدی هم میگه کاری نداره و میگه 

من باردارم و بارداریم سخته کسیو نمی‌بینم بیشتر خونه هستم 

خانواده شوهرم هرکی  پیام میده حالمو می‌پرسه میگم خداروشکر خوبم 

فقط امروز یکم بد حال بودم یا مثلاً میگم امروز یکم درد داشتم باهم حرف می‌زنیم و اونا هم مثلا بهم میگن طبیعی هست و از این حرفا 

بعد خواهر شوهرم تا بفهمه من با خانواده شوهرم حرف زدم سری میاد یا زنگ به خودم میزنه یا شوهرم 

میگه جلو  زبونتون بگیرید کسی نفهمه الان  تو چه مرحله  از بارداری هستی ولی مثلا بگیم قلب بچه تشکیل شده سری استوری می‌زاره یا به همه میگه 

از خودشم برای دردام کمک بخوام دعوام می‌کنه یا داد میزنه که اینا طبیعی هست انقدر زنگ  نزن 

دلم میخواد باهاش دعوا کنم  

حق حرف زدنو بهم تو جمع نمیده 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو بچه ای که اون بهت حق بده یا نده؟

با اینهمه کاری که کرده من موندم چرا باهاش حرف میزنی؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
تو بچه ای که اون بهت حق بده یا نده؟با اینهمه کاری که کرده من موندم چرا باهاش حرف میزنی؟

میخام باهاش دعوا کنم 

مثلا خواهر شوهرم می‌پرسه غربالگری رفتی میگم اره خداروشکر خوب بود 

این حرفو به همه میگه 

ولی اجازه نمیده من بگم 

میخام باهاش دعوا کنم مثلا خواهر شوهرم می‌پرسه غربالگری رفتی میگم اره خداروشکر خوب بود این حرفو به هم ...

دعوا نیاز نیست

مشکل از ساده بودن خودته

دیگه بهش نگو، بعد بلندگو بگیر دستت به هر کی خواستی بگو

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
دعوا نیاز نیستمشکل از ساده بودن خودتهدیگه بهش نگو، بعد بلندگو بگیر دستت به هر کی خواستی بگو

مادر شوهرم خیلی آدم بدجنسی هست 

جلو همه سرم داد میزنه 

اول باید اونو تربیت کنم 

اینا رو ول کن چن روز پیش من ناهار بچه هامو زیادگذاشتم ک برا شامشونم بمونه خودمم برا شام مجلس ختم دعوت بودم ،خواهرشوهرم اومده حونمون(با مادرشدهرم تو ی حیاط هستیم) وقتی من نبودم اومده از اشپزخونه غذا کشیده برده🙁🙁🙁🙁

اینا رو ول کن چن روز پیش من ناهار بچه هامو زیادگذاشتم ک برا شامشونم بمونه خودمم برا شام مجلس ختم دعو ...

وا 😅 

خاک عالم 

خداروشکر من جدام از مادر شوهر  و خواهر شوهر عوضیم