2777
2789
عنوان

بابام بهم بدجوری گف

80 بازدید | 7 پست

مامانم قرار بود به خاهرم و من پول بده بعد بابام گف ب تو حالا نمیدیم به تو قبلا دادیم منم گفتم کی دادی؟گف هرشب داریم نونت می‌دیم ،،،دلم بدجوری شکست 🥺

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا شاید شوخی کرده اگه بدونی بابام چ حرفایی ب من میزنه پرات میریزه 😂

اره شوخی بود ولی من بدم میاد یکی منت بزارع سرم،خیلی ناراحت شدم 

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

اره شوخی بود ولی من بدم میاد یکی منت بزارع سرم،خیلی ناراحت شدم

بیخیال عزیزم بابا ها همشون همینن من بابام همیشه بهم میگه ی روز داشتیم میرفتیم مهمونی ک تورو کنار جوب آب دیدیم دلمون واست سوخت بزرگت کردیم 😂

و پایان داستان نوشت ؛ صبر تمام ماجرا بود 💝💖🌸✨️

بیخیال عزیزم بابا ها همشون همینن من بابام همیشه بهم میگه ی روز داشتیم میرفتیم مهمونی ک تورو کنار جوب ...

😂😂😂هعی اره دیگ