2777
2789
عنوان

😆😲بیاید ی بازی😆❤😻

| مشاهده متن کامل بحث + 1736 بازدید | 382 پست
هر که خربزه می خورد پای لرزش هم مینشیند مفهوم : کاری که کردی باید فکر عاقبتش هم باشی   &n ...

خدايي تابلوئه كُپيه

سالِ جديد بهترين سالِ زندگيِ منه،هم مهربونتر ميشم با شوهرم و اشتباهاتمو تكرار نميكنم هم مامان ميشم🤩😍🤪😎

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سر گاو توی خمره گیر کرده

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
به اندازه ی قطر کلت سرتو بکن تو کوزه؟😂

واااای 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
ووووو😮👌درسته🌹 اصل ضرب المثل : هر که خربزه می خورد پای لرزش هم مینشیند مفهوم : کاری که کردی با ...

😅😅😅😍😍 

وووای جایزمو بدید من برم 😄😄

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

هر چه كُني به خود كني به خرمنِ نخود كني🙃

دروغ گفتم،سرِ گاو گير كرده توو كوزه

سالِ جديد بهترين سالِ زندگيِ منه،هم مهربونتر ميشم با شوهرم و اشتباهاتمو تكرار نميكنم هم مامان ميشم🤩😍🤪😎